- Bewaar

- Bewaar
Steak tartaar
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kappertjes en augurken uitlekken en hak ze fijn.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Snij de tapastomaten in schijfjes.
-
Snipper de blaadjes van de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de diepgevroren frieten in de friteuse op 180 °C tot ze krokant en goudbruin zijn.
-
Meng de filet americain met de eidooiers, de tabasco, de worcestersaus en de ketchup in een mengkom. Voeg de kappertjes, de augurken, de fijngesnipperde sjalotten en peterselie toe. Meng alles goed onder elkaar tot u een smeuïge massa hebt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de steak tartaar over de borden en serveer met de frietjes en de tomaten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in gelijke stukken. Snij 100 g tapastomaten in 2. 2 Kook de aardappelen 20 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 5 min. de stukjes tomaat en 25 g filet americain natuur toe. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kappertjes en augurken uitlekken en hak ze fijn.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Snij de tapastomaten in schijfjes.
-
Snipper de blaadjes van de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de diepgevroren frieten in de friteuse op 180 °C tot ze krokant en goudbruin zijn.
-
Meng de filet americain met de eidooiers, de tabasco, de worcestersaus en de ketchup in een mengkom. Voeg de kappertjes, de augurken, de fijngesnipperde sjalotten en peterselie toe. Meng alles goed onder elkaar tot u een smeuïge massa hebt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de steak tartaar over de borden en serveer met de frietjes en de tomaten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in gelijke stukken. Snij 100 g tapastomaten in 2. 2 Kook de aardappelen 20 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 5 min. de stukjes tomaat en 25 g filet americain natuur toe. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier