Steak tartaar
Steak tartaar

Steak tartaar

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 474 kcal
Vet 15.4 g
Koolhydraat 43.3 g
Eiwit 41.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de kappertjes en augurken uitlekken en hak ze fijn.

  3. Snipper de sjalotten fijn.

  4. Snij de tapastomaten in schijfjes.

  5. Snipper de blaadjes van de platte peterselie fijn.

  6. Bereiding:
  7. Bak de diepgevroren frieten in de friteuse op 180 °C tot ze krokant en goudbruin zijn.

  8. Meng de filet americain met de eidooiers, de tabasco, de worcestersaus en de ketchup in een mengkom. Voeg de kappertjes, de augurken, de fijngesnipperde sjalotten en peterselie toe. Meng alles goed onder elkaar tot u een smeuïge massa hebt. Kruid met zwarte peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de steak tartaar over de borden en serveer met de frietjes en de tomaten.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in gelijke stukken. Snij 100 g tapastomaten in 2. 2 Kook de aardappelen 20 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 5 min. de stukjes tomaat en 25 g filet americain natuur toe. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de kappertjes en augurken uitlekken en hak ze fijn.

  3. Snipper de sjalotten fijn.

  4. Snij de tapastomaten in schijfjes.

  5. Snipper de blaadjes van de platte peterselie fijn.

  6. Bereiding:
  7. Bak de diepgevroren frieten in de friteuse op 180 °C tot ze krokant en goudbruin zijn.

  8. Meng de filet americain met de eidooiers, de tabasco, de worcestersaus en de ketchup in een mengkom. Voeg de kappertjes, de augurken, de fijngesnipperde sjalotten en peterselie toe. Meng alles goed onder elkaar tot u een smeuïge massa hebt. Kruid met zwarte peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de steak tartaar over de borden en serveer met de frietjes en de tomaten.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in gelijke stukken. Snij 100 g tapastomaten in 2. 2 Kook de aardappelen 20 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 5 min. de stukjes tomaat en 25 g filet americain natuur toe. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 474 kcal
Vet 15.4 g
Koolhydraat 43.3 g
Eiwit 41.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Sterk donker bier

Bekijk het recept digitaal