- Bewaar

- Bewaar
Stoofvlees met rode wijn en schorseneren
Onze drankensuggesties
Wijn Buzet A.C. Rosé Les Vignerons de Buzet Wijn Adobe Carmenère Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpan en bak het vlees (in porties) aan alle kanten goudbruin. Voeg de spekreepjes toe, kruid met peper en laat even bakken.
-
Voeg de wijn, tijm, laurier en 3 dl water toe en laat afgedekt zachtjes sudderen gedurende 1 u 30 min.
-
Voeg de diepgevroren schorseneren en de mosterd toe en laat nog 20 min. afgedekt sudderen. Bind de saus met wat instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Serveer met natuuraardappelen of kroketjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Buzet A.C. Rosé Les Vignerons de Buzet Wijn Adobe Carmenère Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpan en bak het vlees (in porties) aan alle kanten goudbruin. Voeg de spekreepjes toe, kruid met peper en laat even bakken.
-
Voeg de wijn, tijm, laurier en 3 dl water toe en laat afgedekt zachtjes sudderen gedurende 1 u 30 min.
-
Voeg de diepgevroren schorseneren en de mosterd toe en laat nog 20 min. afgedekt sudderen. Bind de saus met wat instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Serveer met natuuraardappelen of kroketjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Buzet A.C. Rosé Les Vignerons de Buzet Wijn Adobe Carmenère Chili