Stoofvlees met rode wijn en schorseneren
Stoofvlees met rode wijn en schorseneren

Stoofvlees met rode wijn en schorseneren

2 u. 5 min.
Hoofdgerecht
5 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 523 kcal
Vet 21.3 g
Koolhydraat 5.3 g
Eiwit 53.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Smelt 2 eetl. boter in een kookpan en bak het vlees (in porties) aan alle kanten goudbruin. Voeg de spekreepjes toe, kruid met peper en laat even bakken.

  3. Voeg de wijn, tijm, laurier en 3 dl water toe en laat afgedekt zachtjes sudderen gedurende 1 u 30 min.

  4. Voeg de diepgevroren schorseneren en de mosterd toe en laat nog 20 min. afgedekt sudderen. Bind de saus met wat instantsausbinder.

  5. Afwerking:
  6. Serveer met natuuraardappelen of kroketjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Smelt 2 eetl. boter in een kookpan en bak het vlees (in porties) aan alle kanten goudbruin. Voeg de spekreepjes toe, kruid met peper en laat even bakken.

  3. Voeg de wijn, tijm, laurier en 3 dl water toe en laat afgedekt zachtjes sudderen gedurende 1 u 30 min.

  4. Voeg de diepgevroren schorseneren en de mosterd toe en laat nog 20 min. afgedekt sudderen. Bind de saus met wat instantsausbinder.

  5. Afwerking:
  6. Serveer met natuuraardappelen of kroketjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 523 kcal
Vet 21.3 g
Koolhydraat 5.3 g
Eiwit 53.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Buzet A.C. Rosé Les Vignerons de Buzet Wijn Adobe Carmenère Chili

Bekijk het recept digitaal