- Bewaar

- Bewaar
Stoofvlees met Tongerlo Bruin
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Bruin Abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de diepgevroren zilveruitjes, het knoflook, de spekblokjes en de champignons 5 min. Haal uit de kookpot en zet opzij.
-
Bak het runderstoofvlees in dezelfde kookpot goudbruin aan alle kanten. Doe dit eventueel in 2 keer, zodat al het vlees mooi kan kleuren.
-
Bestrooi het stoofvlees met de bloem en kruid met de tijm, de laurierblaadjes en peper en zout. Blus met de Tongerlo Bruin, voeg 3 dl water toe en verkruimel er de bouillonblokjes over. Laat 1 u. 30 min. afgedekt stoven op een matig vuur.
-
Voeg aan het einde van de kooktijd de groenten en het spek weer toe en laat nog 5 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. Serveer met frietjes en een slaatje van veldsla en witloof.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Bruin Abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de diepgevroren zilveruitjes, het knoflook, de spekblokjes en de champignons 5 min. Haal uit de kookpot en zet opzij.
-
Bak het runderstoofvlees in dezelfde kookpot goudbruin aan alle kanten. Doe dit eventueel in 2 keer, zodat al het vlees mooi kan kleuren.
-
Bestrooi het stoofvlees met de bloem en kruid met de tijm, de laurierblaadjes en peper en zout. Blus met de Tongerlo Bruin, voeg 3 dl water toe en verkruimel er de bouillonblokjes over. Laat 1 u. 30 min. afgedekt stoven op een matig vuur.
-
Voeg aan het einde van de kooktijd de groenten en het spek weer toe en laat nog 5 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. Serveer met frietjes en een slaatje van veldsla en witloof.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Bruin Abdijbier