- Bewaar

- Bewaar
Stoofvlees met witbier en meloen
Onze drankensuggesties
Wijn Buzet A.C. Rosé Les Vignerons de Buzet Voortreffelijke droge rosé uit het Franse zuidwesten met een kleur van rode bessen en een aangenaam fruitig boeket. Hij bezit ook een opmerkelijk krachtige smaak. Wijn Adobe Carmenère Chili Krachtige wijn van biologisch geteelde druiven uit de Central Valley in Chili. Intense rode kleur en aroma's van fruit en paprika. Deze wijn heeft een lange, vlezige smaak die de mond mooi vult. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de meloen in 2 en verwijder de pitten. Snij bolletjes uit de meloenhelften en vang het meloensap op in een kommetje. Snij de rest van het vruchtvlees in stukken.
-
Snij de jonge uitjes in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin gedurende 10 min. Voeg de jonge uitjes toe en kruid met peper en zout.
-
Voeg de stukken vruchtvlees van de meloen toe aan het vlees. Overgiet met het meloensap en het bier. Bestrooi met het kruidentuiltje. Laat gedurende 1 u 35 min. sudderen op een matig vuurtje.
-
Voeg de meloenbolletjes toe en laat nog 15 min. verder gaar worden.
-
Bind met instantsausbinder en kruid bij met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met natuuraardappelen of dikke frietjes en een gemengde salade.
Onze drankensuggesties
Wijn Buzet A.C. Rosé Les Vignerons de Buzet Voortreffelijke droge rosé uit het Franse zuidwesten met een kleur van rode bessen en een aangenaam fruitig boeket. Hij bezit ook een opmerkelijk krachtige smaak. Wijn Adobe Carmenère Chili Krachtige wijn van biologisch geteelde druiven uit de Central Valley in Chili. Intense rode kleur en aroma's van fruit en paprika. Deze wijn heeft een lange, vlezige smaak die de mond mooi vult. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de meloen in 2 en verwijder de pitten. Snij bolletjes uit de meloenhelften en vang het meloensap op in een kommetje. Snij de rest van het vruchtvlees in stukken.
-
Snij de jonge uitjes in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin gedurende 10 min. Voeg de jonge uitjes toe en kruid met peper en zout.
-
Voeg de stukken vruchtvlees van de meloen toe aan het vlees. Overgiet met het meloensap en het bier. Bestrooi met het kruidentuiltje. Laat gedurende 1 u 35 min. sudderen op een matig vuurtje.
-
Voeg de meloenbolletjes toe en laat nog 15 min. verder gaar worden.
-
Bind met instantsausbinder en kruid bij met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met natuuraardappelen of dikke frietjes en een gemengde salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Buzet A.C. Rosé Les Vignerons de Buzet Voortreffelijke droge rosé uit het Franse zuidwesten met een kleur van rode bessen en een aangenaam fruitig boeket. Hij bezit ook een opmerkelijk krachtige smaak. Wijn Adobe Carmenère Chili Krachtige wijn van biologisch geteelde druiven uit de Central Valley in Chili. Intense rode kleur en aroma's van fruit en paprika. Deze wijn heeft een lange, vlezige smaak die de mond mooi vult. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.