- Bewaar

- Bewaar
Stoofvlees op oude wijze
Onze drankensuggesties
Wijn Cabernet Sauvignon -Shiraz Private Bin Hardys - Australië Wijn Château du Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (10 min. + 2 uur kooktijd)
-
Laat in een ruime kookpan de boter smelten en bak het stoofvlees aan alle kanten goudbruin (diepvriesvlees niet ontdooien). Kruid met peper en zout.
-
Giet er dan de bouillon en de pastis bij. Voeg ook de in blokjes gesneden peperkoek toe en roer goed zodat de peperkoek smelt.
-
Doe er de uitgelekte peulbonen bij, breng aan de kook en laat afgedekt gedurende 1 uur op een zacht vuur sudderen.
-
Voeg daarna de diepgevroren schorseneren toe, roer om en breng terug tot aan het kookpunt. Laat nog 1 uur zachtjes sudderen.
-
De dag zelf (15 min. kooktijd)
-
Verwarm uw stoofschotel op een zacht vuurtje. Bind, indien nodig, met wat instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Dien op met deegwaren zoals tagliatelle.
Onze drankensuggesties
Wijn Cabernet Sauvignon -Shiraz Private Bin Hardys - Australië Wijn Château du Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (10 min. + 2 uur kooktijd)
-
Laat in een ruime kookpan de boter smelten en bak het stoofvlees aan alle kanten goudbruin (diepvriesvlees niet ontdooien). Kruid met peper en zout.
-
Giet er dan de bouillon en de pastis bij. Voeg ook de in blokjes gesneden peperkoek toe en roer goed zodat de peperkoek smelt.
-
Doe er de uitgelekte peulbonen bij, breng aan de kook en laat afgedekt gedurende 1 uur op een zacht vuur sudderen.
-
Voeg daarna de diepgevroren schorseneren toe, roer om en breng terug tot aan het kookpunt. Laat nog 1 uur zachtjes sudderen.
-
De dag zelf (15 min. kooktijd)
-
Verwarm uw stoofschotel op een zacht vuurtje. Bind, indien nodig, met wat instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Dien op met deegwaren zoals tagliatelle.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Cabernet Sauvignon -Shiraz Private Bin Hardys - Australië Wijn Château du Bois de la Garde A.C. Côtes du Rhône