- Bewaar

- Bewaar
Stoofvlees op z'n Italiaans met mafaldine
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbie Wijn Château Agram A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui, het knoflook en de basilicumblaadjes fijn.
-
Snij de wortelen in fijne schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin. Roer er de ui en het knoflook onder en bestrooi met de bloem. Meng goed onder elkaar.
-
Overgiet met de witte wijn en 2 dl water. Voeg de tomatenstukjes en het kruidentuiltje toe. Laat op een zacht vuur 1 u. 30 min. sudderen.
-
Roer er de wortelen en de paprika's onder en laat nog 20 à 30 min. verder garen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kruid het stoofvlees met peper en zout en bestrooi met het basilicum en de parmezaan.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Schil 100 g wortelen en snij in blokjes. Kook samen met 30 g mafaldine 15 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix fijn samen met 2 blaadjes basilicum en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbie Wijn Château Agram A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui, het knoflook en de basilicumblaadjes fijn.
-
Snij de wortelen in fijne schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin. Roer er de ui en het knoflook onder en bestrooi met de bloem. Meng goed onder elkaar.
-
Overgiet met de witte wijn en 2 dl water. Voeg de tomatenstukjes en het kruidentuiltje toe. Laat op een zacht vuur 1 u. 30 min. sudderen.
-
Roer er de wortelen en de paprika's onder en laat nog 20 à 30 min. verder garen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kruid het stoofvlees met peper en zout en bestrooi met het basilicum en de parmezaan.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Schil 100 g wortelen en snij in blokjes. Kook samen met 30 g mafaldine 15 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix fijn samen met 2 blaadjes basilicum en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbie Wijn Château Agram A.O.P. Corbières