- Bewaar

- Bewaar
Sudderpotje met visvinkjes en mediterrane ratatouille
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers het sap uit de citroen.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groenteblokjes gedurende 2 min.
-
Voeg de kerriepoeder, het verkruimelde bouillonblokje en de marjolein toe. Doe er de diepgevroren visvinkjes bij en dek af. Laat 20 min. zachtjes sudderen tot de visvinkjes vanbinnen gaar zijn. Kruid met peper en zout en breng op smaak met citroensap.
-
Bind eventueel met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met het basilicum en serveer met rijst of tagliatelle.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers het sap uit de citroen.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groenteblokjes gedurende 2 min.
-
Voeg de kerriepoeder, het verkruimelde bouillonblokje en de marjolein toe. Doe er de diepgevroren visvinkjes bij en dek af. Laat 20 min. zachtjes sudderen tot de visvinkjes vanbinnen gaar zijn. Kruid met peper en zout en breng op smaak met citroensap.
-
Bind eventueel met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met het basilicum en serveer met rijst of tagliatelle.