Sudderpotje met visvinkjes en mediterrane ratatouille
Sudderpotje met visvinkjes en mediterrane ratatouille

Sudderpotje met visvinkjes en mediterrane ratatouille

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 347 kcal
Vet 22.6 g
Koolhydraat 9.2 g
Eiwit 26.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Pers het sap uit de citroen.

  3. Snipper het basilicum fijn.

  4. Bereiding:
  5. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groenteblokjes gedurende 2 min.

  6. Voeg de kerriepoeder, het verkruimelde bouillonblokje en de marjolein toe. Doe er de diepgevroren visvinkjes bij en dek af. Laat 20 min. zachtjes sudderen tot de visvinkjes vanbinnen gaar zijn. Kruid met peper en zout en breng op smaak met citroensap.

  7. Bind eventueel met instantsausbinder.

  8. Afwerking:
  9. Bestrooi met het basilicum en serveer met rijst of tagliatelle.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Pers het sap uit de citroen.

  3. Snipper het basilicum fijn.

  4. Bereiding:
  5. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groenteblokjes gedurende 2 min.

  6. Voeg de kerriepoeder, het verkruimelde bouillonblokje en de marjolein toe. Doe er de diepgevroren visvinkjes bij en dek af. Laat 20 min. zachtjes sudderen tot de visvinkjes vanbinnen gaar zijn. Kruid met peper en zout en breng op smaak met citroensap.

  7. Bind eventueel met instantsausbinder.

  8. Afwerking:
  9. Bestrooi met het basilicum en serveer met rijst of tagliatelle.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 347 kcal
Vet 22.6 g
Koolhydraat 9.2 g
Eiwit 26.3 g

Bekijk het recept digitaal