- Bewaar

- Bewaar
Suikertaart met appeltjes
Onze drankensuggesties
Bier . Wijn .
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de appelen en snij ze in kleine partjes.
-
Klop de room stevig op.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm (Ø ± 24 cm). Prik er enkele keren in met een vork.
-
Klop 2 eieren en 1 eidooier samen met de suiker op tot een stevige massa. Roer er de opgeklopte room onder.
-
Leg de partjes appel dakpansgewijs op de deegbodem.
-
Giet het suikermengsel over de appelen en bak de taart 35 à 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de taartvorm uit de oven en laat de taart even rusten in de vorm. Haal ze uit de vorm en laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Snij de taart in punten.
Zet de taart vlak voor het opdienen nog even in de koelkast, want koud smaakt ze nog beter.
Onze drankensuggesties
Bier . Wijn .
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de appelen en snij ze in kleine partjes.
-
Klop de room stevig op.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm (Ø ± 24 cm). Prik er enkele keren in met een vork.
-
Klop 2 eieren en 1 eidooier samen met de suiker op tot een stevige massa. Roer er de opgeklopte room onder.
-
Leg de partjes appel dakpansgewijs op de deegbodem.
-
Giet het suikermengsel over de appelen en bak de taart 35 à 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de taartvorm uit de oven en laat de taart even rusten in de vorm. Haal ze uit de vorm en laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Snij de taart in punten.
Zet de taart vlak voor het opdienen nog even in de koelkast, want koud smaakt ze nog beter.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier . Wijn .