- Bewaar

- Bewaar
Surprisepakjes ham-kaas
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn Duc de Lerme rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij elk vel brickdeeg in 4 gelijke punten.
-
Verdeel 1 koffiel. kruidenkaas over elke punt en leg er de geraspte kaas en de hamreepjes op. Kruid met peper. Vouw de punten dicht tot mooie pakjes.
-
Smelt de boter en bestrijk er de pakjes mee. Schik ze op een bakplaat met bakpapier. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Serveer de brickdeegpakjes met dit lekkere dipsausje: plet 2 hardgekookte eieren fijn met een vork en meng met 4 à 6 eetl. mayonaise. Kruid met peper en zout. Snipper een half bakje tuinkers fijn en meng onder de eiermengeling.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn Duc de Lerme rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij elk vel brickdeeg in 4 gelijke punten.
-
Verdeel 1 koffiel. kruidenkaas over elke punt en leg er de geraspte kaas en de hamreepjes op. Kruid met peper. Vouw de punten dicht tot mooie pakjes.
-
Smelt de boter en bestrijk er de pakjes mee. Schik ze op een bakplaat met bakpapier. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Serveer de brickdeegpakjes met dit lekkere dipsausje: plet 2 hardgekookte eieren fijn met een vork en meng met 4 à 6 eetl. mayonaise. Kruid met peper en zout. Snipper een half bakje tuinkers fijn en meng onder de eiermengeling.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn Duc de Lerme rosé I.G.P. Pays d'Oc