Surprisepakjes met boontjes
Surprisepakjes met boontjes

Surprisepakjes met boontjes

45 min.
Voorgerecht
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 58 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 4 g
Eiwit 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de wortelen fijn en kook ze 2 min. in lichtgezouten water.

  3. Snij de prinsessenbonen in 3. Kook 5 min. in lichtgezouten water.

  4. Snij het lente-uitje in heel fijne ringetjes.

  5. Bereiding:
  6. Snij elk vel brickdeeg in 4 gelijke punten.

  7. Verdeel 1 koffiel. kruidenkaas over elke punt en leg er de groentjes op.

  8. Plooi dicht tot alles mooi verpakt is.

  9. Laat de boter smelten en bestrijk er het deeg mee. Schik de pakjes op een ovenplaat.

  10. Zet 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de wortelen fijn en kook ze 2 min. in lichtgezouten water.

  3. Snij de prinsessenbonen in 3. Kook 5 min. in lichtgezouten water.

  4. Snij het lente-uitje in heel fijne ringetjes.

  5. Bereiding:
  6. Snij elk vel brickdeeg in 4 gelijke punten.

  7. Verdeel 1 koffiel. kruidenkaas over elke punt en leg er de groentjes op.

  8. Plooi dicht tot alles mooi verpakt is.

  9. Laat de boter smelten en bestrijk er het deeg mee. Schik de pakjes op een ovenplaat.

  10. Zet 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 58 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 4 g
Eiwit 1.2 g

Bekijk het recept digitaal