- Bewaar

- Bewaar
Surprisepakjes met boontjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de wortelen fijn en kook ze 2 min. in lichtgezouten water.
-
Snij de prinsessenbonen in 3. Kook 5 min. in lichtgezouten water.
-
Snij het lente-uitje in heel fijne ringetjes.
-
Bereiding:
-
Snij elk vel brickdeeg in 4 gelijke punten.
-
Verdeel 1 koffiel. kruidenkaas over elke punt en leg er de groentjes op.
-
Plooi dicht tot alles mooi verpakt is.
-
Laat de boter smelten en bestrijk er het deeg mee. Schik de pakjes op een ovenplaat.
-
Zet 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de wortelen fijn en kook ze 2 min. in lichtgezouten water.
-
Snij de prinsessenbonen in 3. Kook 5 min. in lichtgezouten water.
-
Snij het lente-uitje in heel fijne ringetjes.
-
Bereiding:
-
Snij elk vel brickdeeg in 4 gelijke punten.
-
Verdeel 1 koffiel. kruidenkaas over elke punt en leg er de groentjes op.
-
Plooi dicht tot alles mooi verpakt is.
-
Laat de boter smelten en bestrijk er het deeg mee. Schik de pakjes op een ovenplaat.
-
Zet 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.