- Bewaar

- Bewaar
Taart met blauwe bessen en honing
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 45 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een steelpannetje op een zacht vuur. Laat lichtjes afkoelen.
-
Meng de zelfrijzende bloem met het amandelmeel en het zout. Voeg de eieren en de honing toe.
-
Giet beetje bij beetje de gesmolten boter bij het mengsel en klop met een elektrische klopper tot een glad beslag.
-
Rol het bladerdeeg uit en leg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 24 à 26 cm). Prik met een vork gaatjes in het deeg.
-
Verdeel de abrikozencompote over het deeg en giet het honingbeslag in de vorm. Werk af met de blauwe bessen.
-
Zet de taart ± 45 min. in de voorverwarmde oven. Dek de taart de laatste 10 min. af met aluminiumfolie. Laat afkoelen en werk af met de bloemsuiker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 45 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een steelpannetje op een zacht vuur. Laat lichtjes afkoelen.
-
Meng de zelfrijzende bloem met het amandelmeel en het zout. Voeg de eieren en de honing toe.
-
Giet beetje bij beetje de gesmolten boter bij het mengsel en klop met een elektrische klopper tot een glad beslag.
-
Rol het bladerdeeg uit en leg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 24 à 26 cm). Prik met een vork gaatjes in het deeg.
-
Verdeel de abrikozencompote over het deeg en giet het honingbeslag in de vorm. Werk af met de blauwe bessen.
-
Zet de taart ± 45 min. in de voorverwarmde oven. Dek de taart de laatste 10 min. af met aluminiumfolie. Laat afkoelen en werk af met de bloemsuiker.