- Bewaar

- Bewaar
Taco's met gemarineerde kalkoenrumsteak
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel blond abdijbier Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Snij de kalkoenrumpsteaks in reepjes.
-
Snipper de rode ui en de koriander fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Spoel de maïs onder koud water en giet af.
-
Snij de limoen in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en stoof het knoflook en de rode ui glazig.
-
Voeg de kalkoen, de paprikablokjes en de maïs toe en laat nog 5 min. stoven.
-
Kruid met de kruidenmix voor taco's en zwarte peper. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 5 min. sudderen.
-
Vouw elke tortilla in 4 en schep de vulling erin. Zet rechtop in een ovenschotel en bestrooi met de geraspte cheddar en de helft van de koriander.
-
Zet de gevulde tortilla's 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk de taco's af met de rest van de koriander en serveer met een kwartje limoen.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel blond abdijbier Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Snij de kalkoenrumpsteaks in reepjes.
-
Snipper de rode ui en de koriander fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Spoel de maïs onder koud water en giet af.
-
Snij de limoen in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en stoof het knoflook en de rode ui glazig.
-
Voeg de kalkoen, de paprikablokjes en de maïs toe en laat nog 5 min. stoven.
-
Kruid met de kruidenmix voor taco's en zwarte peper. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 5 min. sudderen.
-
Vouw elke tortilla in 4 en schep de vulling erin. Zet rechtop in een ovenschotel en bestrooi met de geraspte cheddar en de helft van de koriander.
-
Zet de gevulde tortilla's 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk de taco's af met de rest van de koriander en serveer met een kwartje limoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel blond abdijbier Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië