Tagliatelle met 3 groenten en geitenkaas
Tagliatelle met 3 groenten en geitenkaas

Tagliatelle met 3 groenten en geitenkaas

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 558 kcal
Vet 18.2 g
Koolhydraat 73.3 g
Eiwit 25.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de kerstomaten in 4.

  4. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.

  5. Hak de spinazieblaadjes grof.

  6. Bereiding:
  7. Doe de pasta, de blokjes courgette en de partjes kerstomaat in een grote kookpot.

  8. Overgiet met 1 L water en voeg de olijfolie, de tijm en 1/2 koffi el. zout toe. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. pruttelen op een matig vuur.

  9. Neem het deksel van de kookpot en roer goed om. Voeg dan de spinazieblaadjes toe en laat slinken.

  10. Laat nog even onafgedekt sudderen, tot het kookvocht wat is ingekookt. Kruid daarna met zwarte peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de pasta over 4 kommetjes en verkruimel er de geitenkaas over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de kerstomaten in 4.

  4. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.

  5. Hak de spinazieblaadjes grof.

  6. Bereiding:
  7. Doe de pasta, de blokjes courgette en de partjes kerstomaat in een grote kookpot.

  8. Overgiet met 1 L water en voeg de olijfolie, de tijm en 1/2 koffi el. zout toe. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. pruttelen op een matig vuur.

  9. Neem het deksel van de kookpot en roer goed om. Voeg dan de spinazieblaadjes toe en laat slinken.

  10. Laat nog even onafgedekt sudderen, tot het kookvocht wat is ingekookt. Kruid daarna met zwarte peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de pasta over 4 kommetjes en verkruimel er de geitenkaas over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 558 kcal
Vet 18.2 g
Koolhydraat 73.3 g
Eiwit 25.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc - A.O.P. Anjou

Bekijk het recept digitaal