- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met 3 groenten en geitenkaas
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc - A.O.P. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
-
Hak de spinazieblaadjes grof.
-
Bereiding:
-
Doe de pasta, de blokjes courgette en de partjes kerstomaat in een grote kookpot.
-
Overgiet met 1 L water en voeg de olijfolie, de tijm en 1/2 koffi el. zout toe. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. pruttelen op een matig vuur.
-
Neem het deksel van de kookpot en roer goed om. Voeg dan de spinazieblaadjes toe en laat slinken.
-
Laat nog even onafgedekt sudderen, tot het kookvocht wat is ingekookt. Kruid daarna met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over 4 kommetjes en verkruimel er de geitenkaas over.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc - A.O.P. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
-
Hak de spinazieblaadjes grof.
-
Bereiding:
-
Doe de pasta, de blokjes courgette en de partjes kerstomaat in een grote kookpot.
-
Overgiet met 1 L water en voeg de olijfolie, de tijm en 1/2 koffi el. zout toe. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. pruttelen op een matig vuur.
-
Neem het deksel van de kookpot en roer goed om. Voeg dan de spinazieblaadjes toe en laat slinken.
-
Laat nog even onafgedekt sudderen, tot het kookvocht wat is ingekookt. Kruid daarna met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over 4 kommetjes en verkruimel er de geitenkaas over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc - A.O.P. Anjou