- Bewaar
- Bewaar
Tagliatelle met gepocheerde zalm en romige spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra White Witbier Wijn Bourgogne A.O.P. `Coteaux de Dracy' Chardonnay - Château de Dracy
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Rasp de parmezaan fijn.
-
Bereiding:
-
Breng een kookpot met water samen met het bouillonblokje aan de kook. Neem van het vuur en leg de diepgevroren zalmhaasjes 10 min. in het hete water. Schep de vis daarna voorzichtig uit de kookpot en hou warm.
-
Kook intussen de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de spinazieblaadjes toe en laat al roerend slinken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat uitlekken.
-
Verwarm de ricotta al roerend in een kookpot, samen met de room, het citroensap en de geraspte parmezaan. Meng er de spinazie onder. Kruid met peper en nootmuskaat.
-
Roer de romige spinazie onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en leg er een stukje zalm op. Kruid met zwarte peper van de molen.
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra White Witbier Wijn Bourgogne A.O.P. `Coteaux de Dracy' Chardonnay - Château de Dracy
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Rasp de parmezaan fijn.
-
Bereiding:
-
Breng een kookpot met water samen met het bouillonblokje aan de kook. Neem van het vuur en leg de diepgevroren zalmhaasjes 10 min. in het hete water. Schep de vis daarna voorzichtig uit de kookpot en hou warm.
-
Kook intussen de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de spinazieblaadjes toe en laat al roerend slinken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat uitlekken.
-
Verwarm de ricotta al roerend in een kookpot, samen met de room, het citroensap en de geraspte parmezaan. Meng er de spinazie onder. Kruid met peper en nootmuskaat.
-
Roer de romige spinazie onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en leg er een stukje zalm op. Kruid met zwarte peper van de molen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra White Witbier Wijn Bourgogne A.O.P. `Coteaux de Dracy' Chardonnay - Château de Dracy