- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met kastanjechampignons en zeevruchten
Onze drankensuggesties
Wijn Droge witte wijn uit Italië met aangenaam bloemige aroma's. Jong en koel drinken. Wijn Clos de la Chapelle A.C. Muscadet de Sèvre et Maine, sur lie Wijn Droge witte wijn uit de Loirestreek. Levendig, fris en lichtjes gecorseerd.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kastanjechampignons in schijfjes.
-
Meng 1 eetl. boter en 1 eetl. bloem tot een gladde massa (beurre manié).
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. boter in een brede pan en voeg er de schijfjes kastanjechampignon aan toe. Kruid met peper en zout en roer om met een houten lepel. Strooi er de tijm over en laat 3 min. bakken.
-
Giet er de witte wijn over en laat voor de helft inkoken. Leng aan met kalfsfond en room en laat gedurende 5 min. koken. Bind lichtjes met beurre manié en laat nog even doorkoken.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan of wok en bak de diepgevroren zeevruchten al roerend gedurende 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Laat even uitlekken en meng onder de saus.
-
Kook de tagliatelle gaar in 5 L lichtjes gezouten kokend water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Afwerking:
-
Schep de zeevruchtensaus onder de tagliatelle en dien op in voorverwarmde, diepe borden.
Onze drankensuggesties
Wijn Droge witte wijn uit Italië met aangenaam bloemige aroma's. Jong en koel drinken. Wijn Clos de la Chapelle A.C. Muscadet de Sèvre et Maine, sur lie Wijn Droge witte wijn uit de Loirestreek. Levendig, fris en lichtjes gecorseerd.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kastanjechampignons in schijfjes.
-
Meng 1 eetl. boter en 1 eetl. bloem tot een gladde massa (beurre manié).
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. boter in een brede pan en voeg er de schijfjes kastanjechampignon aan toe. Kruid met peper en zout en roer om met een houten lepel. Strooi er de tijm over en laat 3 min. bakken.
-
Giet er de witte wijn over en laat voor de helft inkoken. Leng aan met kalfsfond en room en laat gedurende 5 min. koken. Bind lichtjes met beurre manié en laat nog even doorkoken.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan of wok en bak de diepgevroren zeevruchten al roerend gedurende 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Laat even uitlekken en meng onder de saus.
-
Kook de tagliatelle gaar in 5 L lichtjes gezouten kokend water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Afwerking:
-
Schep de zeevruchtensaus onder de tagliatelle en dien op in voorverwarmde, diepe borden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Droge witte wijn uit Italië met aangenaam bloemige aroma's. Jong en koel drinken. Wijn Clos de la Chapelle A.C. Muscadet de Sèvre et Maine, sur lie Wijn Droge witte wijn uit de Loirestreek. Levendig, fris en lichtjes gecorseerd.