- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met paprika, rucola en sardines
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. Grande Réserve 'Vieilles Vignes' Cave de Viré
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Giet de sardines af en snij in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de paprikablokjes toe en laat 10 min. stoven. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Voeg 2 min. voor het einde van de kooktijd de gedroogde tomaten toe.
-
Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pasta met de groenten en de rucola.
-
Afwerking:
-
Strooi de geroosterde pijnboompitten over de tagliatelle en verdeel er de sardines over.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. Grande Réserve 'Vieilles Vignes' Cave de Viré
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Giet de sardines af en snij in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de paprikablokjes toe en laat 10 min. stoven. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Voeg 2 min. voor het einde van de kooktijd de gedroogde tomaten toe.
-
Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pasta met de groenten en de rucola.
-
Afwerking:
-
Strooi de geroosterde pijnboompitten over de tagliatelle en verdeel er de sardines over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. Grande Réserve 'Vieilles Vignes' Cave de Viré