- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met trio van vis in ricotta-tomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de sjalotten fijn en pers het knoflook.
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's. Snij in fijne reepjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Rasp de parmezaan.
-
Pel de pruimtomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water). Snij ze in 4 en verwijder de zaadjes met een koffielepel.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalotten en het knoflook glazig.
-
Voeg de tomatenpuree toe en laat even bakken.
-
Voeg de pruimtomaten toe en laat 10 min. stoven. Kruid met de oregano, zwarte peper en zout. Mix fijn en meng er de ricotta onder.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de paprikareepjes en de halve kerstomaten 6 min. Voeg toe aan de tomatensaus.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de diepgevroren vis 4 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg toe aan de tomatensaus.
-
Meng de pasta onder de saus en roer er de helft van het basilicum onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de parmezaan en de rest van het basilicum.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de sjalotten fijn en pers het knoflook.
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's. Snij in fijne reepjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Rasp de parmezaan.
-
Pel de pruimtomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water). Snij ze in 4 en verwijder de zaadjes met een koffielepel.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalotten en het knoflook glazig.
-
Voeg de tomatenpuree toe en laat even bakken.
-
Voeg de pruimtomaten toe en laat 10 min. stoven. Kruid met de oregano, zwarte peper en zout. Mix fijn en meng er de ricotta onder.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de paprikareepjes en de halve kerstomaten 6 min. Voeg toe aan de tomatensaus.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de diepgevroren vis 4 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg toe aan de tomatensaus.
-
Meng de pasta onder de saus en roer er de helft van het basilicum onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de parmezaan en de rest van het basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië