- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle verde met pesto
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de courgette 5 min. beetgaar.
-
Voeg de spinazie toe en laat 2 à 3 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten en de pesto onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de geraspte parmezaan.
Pasta naar eigen 'beet' _x001F_- Gebruik een kookpot die voldoende groot is, en vul hem voor 3/4 met water. Zo kan uw pasta `ronddraaien' tijdens het koken. _x001F_- Water kookt sneller zonder zout. Voeg het zout daarom pas toe vlak voor het water kookt. -_x001F_ Doe de pasta in het kookwater als er grote luchtbellen aan de oppervlakte verschijnen, en volg de kooktijd op de verpakking. Die kooktijd begint als het water opnieuw kookt nadat u er de pasta bij deed. -_x001F_ Haal een stukje pasta uit het kookwater, laat even schrikken onder de kraan en proef. Zacht aan de buitenzijde en licht krokant aan de binnenzijde is `al dente'. Letterlijk betekent dit `naar de tand' en voor Italianen is pasta zo perfect gaar.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de courgette 5 min. beetgaar.
-
Voeg de spinazie toe en laat 2 à 3 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten en de pesto onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pasta met de geraspte parmezaan.
Pasta naar eigen 'beet' _x001F_- Gebruik een kookpot die voldoende groot is, en vul hem voor 3/4 met water. Zo kan uw pasta `ronddraaien' tijdens het koken. _x001F_- Water kookt sneller zonder zout. Voeg het zout daarom pas toe vlak voor het water kookt. -_x001F_ Doe de pasta in het kookwater als er grote luchtbellen aan de oppervlakte verschijnen, en volg de kooktijd op de verpakking. Die kooktijd begint als het water opnieuw kookt nadat u er de pasta bij deed. -_x001F_ Haal een stukje pasta uit het kookwater, laat even schrikken onder de kraan en proef. Zacht aan de buitenzijde en licht krokant aan de binnenzijde is `al dente'. Letterlijk betekent dit `naar de tand' en voor Italianen is pasta zo perfect gaar.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië