- Bewaar

- Bewaar
Tartiflette met Hopus-bier
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de kaas in gelijke blokjes.
-
Snipper de uien en het knoflookteentje fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bak de spekblokjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Voeg de fijngesnipperde uien en het knoflook toe. Roer er de aardappelblokjes onder en laat even mee bakken.
-
Schep alles in een ovenschaal, meng er de kaasblokjes onder en overgiet met het bier. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bak 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Hak intussen de platte peterselie grof.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de tartiflette met de platte peterselie. Lekker met een fris groen slaatje.
Voor extra smaak vervangt u de 3 uien door 1/2 fijngesnipperde ui en 1/2 venkel in blokjes.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de kaas in gelijke blokjes.
-
Snipper de uien en het knoflookteentje fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bak de spekblokjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Voeg de fijngesnipperde uien en het knoflook toe. Roer er de aardappelblokjes onder en laat even mee bakken.
-
Schep alles in een ovenschaal, meng er de kaasblokjes onder en overgiet met het bier. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bak 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Hak intussen de platte peterselie grof.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de tartiflette met de platte peterselie. Lekker met een fris groen slaatje.
Voor extra smaak vervangt u de 3 uien door 1/2 fijngesnipperde ui en 1/2 venkel in blokjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier