- Bewaar

- Bewaar
Tarwegratin met zonnige groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de paprika's, de courgette, de aubergine en de fijngesnipperde ui 5 min. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Meng er de tarwegraantjes onder en doe alles in een ovenschotel.
-
Overgiet met de groentebouillon en bestrooi met de emmentaler. Zet de schotel 40 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel over de borden en geef er een stukje stokbrood bij.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de paprika's, de courgette, de aubergine en de fijngesnipperde ui 5 min. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Meng er de tarwegraantjes onder en doe alles in een ovenschotel.
-
Overgiet met de groentebouillon en bestrooi met de emmentaler. Zet de schotel 40 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel over de borden en geef er een stukje stokbrood bij.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby.