- Bewaar
- Bewaar
Tian van Provençaalse groenten met kalkoenenreepjes en feta
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Riesling `Réserve' A.O.P Alsace Caves de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de gegrilde groenten volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de gegrilde groenten dakpansgewijs in een ovenschaal. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met de oregano, zwarte peper en zout. Bak 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de muntblaadjes grof en verkruimel de feta.
-
Snij de kalkoenensneden in de lengte in lange repen van ± 3 cm breed. Kruid aan beide kanten met zwarte peper en zout. Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de repen ± 5 min. aan elke kant tot ze gaar en goudbruin zijn.
-
Bestrooi de kalkoen met de verkruimelde feta en de grofgesneden muntblaadjes.
-
Afwerking:
-
Serveer de kalkoenenrepen met de Provençaalse groenten en geef er een stukje stokbrood bij.
Een tian is een Provençaals ovengerecht dat bestaat uit laagjes groenten. Soms wordt er ook lam, vis of ei aan toegevoegd.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Riesling `Réserve' A.O.P Alsace Caves de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de gegrilde groenten volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de gegrilde groenten dakpansgewijs in een ovenschaal. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met de oregano, zwarte peper en zout. Bak 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de muntblaadjes grof en verkruimel de feta.
-
Snij de kalkoenensneden in de lengte in lange repen van ± 3 cm breed. Kruid aan beide kanten met zwarte peper en zout. Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de repen ± 5 min. aan elke kant tot ze gaar en goudbruin zijn.
-
Bestrooi de kalkoen met de verkruimelde feta en de grofgesneden muntblaadjes.
-
Afwerking:
-
Serveer de kalkoenenrepen met de Provençaalse groenten en geef er een stukje stokbrood bij.
Een tian is een Provençaals ovengerecht dat bestaat uit laagjes groenten. Soms wordt er ook lam, vis of ei aan toegevoegd.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Riesling `Réserve' A.O.P Alsace Caves de Bennwihr