- Bewaar

- Bewaar
Tian van zomergroenten met bloemenkaas
Onze drankensuggesties
Wijn Roero Arneis D.O.C.G. 'Ghita' Borgo Lame Piemonte – Italië Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 30 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de kaas in heel dunne plakjes.
-
Snij de tomaten, de courgettes en de uien in plakjes van ± 1/2 cm dik.
-
Bestrijk een ruime ovenschaal met de olijfolie. Snij het knoflook in de lengte in 2 en wrijf met de helften over de ovenschaal.
-
Verdeel alle groenten afwisselend over de ovenschaal. Zet ze mooi recht en werk van buiten naar binnen toe. Duw er de plakjes kaas tussen.
-
Meng de honing met de olijfolie en verdeel over de groenten. Kruid met peper en zout en de Provençaalse kruiden. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de rucola met de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. Snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en voeg het paneermeel, het fijngesnipperde knoflook en de Provençaalse kruiden toe. Kruid met peper en zout en laat even bakken. Roer regelmatig om tot het paneermeel krokant is.
-
Werk de tian af met het paneermeel en serveer met de salade.
Makkelijk vooraf
Maak deze schotel al de dag vooraf ovenklaar, dek af en bewaar in de koelkast.
Onze drankensuggesties
Wijn Roero Arneis D.O.C.G. 'Ghita' Borgo Lame Piemonte – Italië Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 30 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de kaas in heel dunne plakjes.
-
Snij de tomaten, de courgettes en de uien in plakjes van ± 1/2 cm dik.
-
Bestrijk een ruime ovenschaal met de olijfolie. Snij het knoflook in de lengte in 2 en wrijf met de helften over de ovenschaal.
-
Verdeel alle groenten afwisselend over de ovenschaal. Zet ze mooi recht en werk van buiten naar binnen toe. Duw er de plakjes kaas tussen.
-
Meng de honing met de olijfolie en verdeel over de groenten. Kruid met peper en zout en de Provençaalse kruiden. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de rucola met de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. Snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en voeg het paneermeel, het fijngesnipperde knoflook en de Provençaalse kruiden toe. Kruid met peper en zout en laat even bakken. Roer regelmatig om tot het paneermeel krokant is.
-
Werk de tian af met het paneermeel en serveer met de salade.
Makkelijk vooraf
Maak deze schotel al de dag vooraf ovenklaar, dek af en bewaar in de koelkast.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Roero Arneis D.O.C.G. 'Ghita' Borgo Lame Piemonte – Italië Bier Chimay Goud Blond trappistenbier