- Bewaar

- Bewaar
Tijgerbroodje met spinazierondo en fetaspread
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de tijgerpistolets af (baktijd: zie verpakking).
-
Prak de feta fijn. Pers het knoflook en meng met de feta en het yoghurtalternatief. Kruid met zwarte peper.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de rondo’s 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng de vinaigrette onder de slamix.
-
Snij de pistolets open en verdeel er de fetaspread over. Bestrooi met de pompoenpitten, schik er een burger op en werk af met de salade. Sluit het broodje. Schik de rest van de sla mee op het bord.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de tijgerpistolets af (baktijd: zie verpakking).
-
Prak de feta fijn. Pers het knoflook en meng met de feta en het yoghurtalternatief. Kruid met zwarte peper.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de rondo’s 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng de vinaigrette onder de slamix.
-
Snij de pistolets open en verdeel er de fetaspread over. Bestrooi met de pompoenpitten, schik er een burger op en werk af met de salade. Sluit het broodje. Schik de rest van de sla mee op het bord.