Tijgerbroodje met spinazierondo en fetaspread
Tijgerbroodje met spinazierondo en fetaspread

Tijgerbroodje met spinazierondo en fetaspread

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2515 kj
Energie 601 kcal
Vet 26.5 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraat 65.2 g
Suiker 6.1 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 23 g
Zout 3.3 g
natrium 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de tijgerpistolets af (baktijd: zie verpakking).

  3. Prak de feta fijn. Pers het knoflook en meng met de feta en het yoghurtalternatief. Kruid met zwarte peper.

  4. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de rondo’s 3 à 4 min. aan elke kant.

  5. Meng de vinaigrette onder de slamix.

  6. Snij de pistolets open en verdeel er de fetaspread over. Bestrooi met de pompoenpitten, schik er een burger op en werk af met de salade. Sluit het broodje. Schik de rest van de sla mee op het bord.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de tijgerpistolets af (baktijd: zie verpakking).

  3. Prak de feta fijn. Pers het knoflook en meng met de feta en het yoghurtalternatief. Kruid met zwarte peper.

  4. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de rondo’s 3 à 4 min. aan elke kant.

  5. Meng de vinaigrette onder de slamix.

  6. Snij de pistolets open en verdeel er de fetaspread over. Bestrooi met de pompoenpitten, schik er een burger op en werk af met de salade. Sluit het broodje. Schik de rest van de sla mee op het bord.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2515 kj
Energie 601 kcal
Vet 26.5 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraat 65.2 g
Suiker 6.1 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 23 g
Zout 3.3 g
natrium 1.3 g

Bekijk het recept digitaal