- Bewaar

- Bewaar
Tijmkoteletten met romige tagliatelle en geroosterde aardpeer
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Grand Cru Wijn Château Le Menaudat - A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepgevroren lamskoteletten oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Rits de tijm van de takjes en meng met 2 eetl. olijfolie.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Was intussen de aardperen, dep goed droog en snij in 4. Leg de aardperen in een ovenschotel. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Rooster 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bestrijk ondertussen de lamskoteletten met de tijmolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit een grillpan en gril het vlees 3 à 4 min. aan elke kant tot de buitenkant goudbruin en de binnenkant rosé is. Hou warm onder aluminiumfolie.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. al roerend op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de sjalotten en het knoflook toe en bak nog 2 min.
-
Voeg de geroosterde aardperen uit de oven, de room, mosterd en gehakte peterselie toe. Meng er tot slot de tagliatelle onder.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta in diepe borden en leg er de gegrilde lamskoteletten bovenop
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Grand Cru Wijn Château Le Menaudat - A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepgevroren lamskoteletten oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Rits de tijm van de takjes en meng met 2 eetl. olijfolie.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Was intussen de aardperen, dep goed droog en snij in 4. Leg de aardperen in een ovenschotel. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Rooster 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bestrijk ondertussen de lamskoteletten met de tijmolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit een grillpan en gril het vlees 3 à 4 min. aan elke kant tot de buitenkant goudbruin en de binnenkant rosé is. Hou warm onder aluminiumfolie.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. al roerend op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de sjalotten en het knoflook toe en bak nog 2 min.
-
Voeg de geroosterde aardperen uit de oven, de room, mosterd en gehakte peterselie toe. Meng er tot slot de tagliatelle onder.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta in diepe borden en leg er de gegrilde lamskoteletten bovenop
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Grand Cru Wijn Château Le Menaudat - A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux