- Bewaar

- Bewaar
Tilapia met warme tartaarsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre Wijn Droge witte loirewijn met een fruitig boeket en een nerveuze en gecorseerde smaak. Zeer verfrissend. Wijn Vina Tarapaca Sauvignon Chili Wijn Geurige en fruitige Chileense witte wijn, voorzien van een opwekkende frisheid. Jong en koel drinken.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de visfilets ontdooien. Dep droog.
-
Klop het eiwit goed los.
-
Meng de bloem met de viskruiden en kruid met peper.
-
Bereiding:
-
Haal de visfilets eerst door het eiwit en vervolgens door het bloemmengsel.
-
Verhit de olie of boter in een braadpan en leg er de vis in. Bak elke kant 2 à 3 min. op een vrij hevig vuur.
-
Bereid ondertussen de saus: meng in een steelpan 2 eidooiers met de mosterd, de bloem, de peterselie, de in stukjes gesneden augurken en de kappertjes. Verwarm 1 dl room met 1,5 dl water en 1/4 blokje visbouillon en roer dit door de saus. Laat op een zacht vuur binden, maar niet koken. Breng op smaak met peper, wat zout en citroensap.
-
Afwerking:
-
Dien op met de saus en geef er pasta of natuuraardappelen bij, samen met enkele schijfjes tomaat.
Onze drankensuggesties
Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre Wijn Droge witte loirewijn met een fruitig boeket en een nerveuze en gecorseerde smaak. Zeer verfrissend. Wijn Vina Tarapaca Sauvignon Chili Wijn Geurige en fruitige Chileense witte wijn, voorzien van een opwekkende frisheid. Jong en koel drinken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de visfilets ontdooien. Dep droog.
-
Klop het eiwit goed los.
-
Meng de bloem met de viskruiden en kruid met peper.
-
Bereiding:
-
Haal de visfilets eerst door het eiwit en vervolgens door het bloemmengsel.
-
Verhit de olie of boter in een braadpan en leg er de vis in. Bak elke kant 2 à 3 min. op een vrij hevig vuur.
-
Bereid ondertussen de saus: meng in een steelpan 2 eidooiers met de mosterd, de bloem, de peterselie, de in stukjes gesneden augurken en de kappertjes. Verwarm 1 dl room met 1,5 dl water en 1/4 blokje visbouillon en roer dit door de saus. Laat op een zacht vuur binden, maar niet koken. Breng op smaak met peper, wat zout en citroensap.
-
Afwerking:
-
Dien op met de saus en geef er pasta of natuuraardappelen bij, samen met enkele schijfjes tomaat.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre Wijn Droge witte loirewijn met een fruitig boeket en een nerveuze en gecorseerde smaak. Zeer verfrissend. Wijn Vina Tarapaca Sauvignon Chili Wijn Geurige en fruitige Chileense witte wijn, voorzien van een opwekkende frisheid. Jong en koel drinken.