- Bewaar

- Bewaar
Tiramisu met chocolade en sinaasappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schik de maderakoekjes naast elkaar in een rechthoekige ovenschaal (± 26 cm lang en 4 à 5 cm diep). Lepel er het sinaasappelsap over.
-
Doe de mascarpone, 3 eetl. suiker, 3 eetl. cacaopoeder en 3 eidooiers in een hoge mengkom. Klop op met de mixer.
-
Klop het eiwit tot vast schuim en schep het voorzichtig onder het mascarponemengsel.
-
Giet het mengsel over de koekjes en laat minstens 6 u rusten op een koele plaats.
-
Afwerking:
-
Verdeel in porties met een scherp mes en til ze uit de ovenschaal met een taartschep. Zeef er wat bloemsuiker over en versier met enkele partjes sinaasappel en frambozen.
tip Voor een nog mooiere presentatie maakt u de tiramisu in individuele schaaltjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schik de maderakoekjes naast elkaar in een rechthoekige ovenschaal (± 26 cm lang en 4 à 5 cm diep). Lepel er het sinaasappelsap over.
-
Doe de mascarpone, 3 eetl. suiker, 3 eetl. cacaopoeder en 3 eidooiers in een hoge mengkom. Klop op met de mixer.
-
Klop het eiwit tot vast schuim en schep het voorzichtig onder het mascarponemengsel.
-
Giet het mengsel over de koekjes en laat minstens 6 u rusten op een koele plaats.
-
Afwerking:
-
Verdeel in porties met een scherp mes en til ze uit de ovenschaal met een taartschep. Zeef er wat bloemsuiker over en versier met enkele partjes sinaasappel en frambozen.
tip Voor een nog mooiere presentatie maakt u de tiramisu in individuele schaaltjes.