- Bewaar

- Bewaar
Toast champignon met gratin van abdijkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij de champignons in 4. Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 3 à 5 min. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Laat even uitlekken in een vergiet.
-
Verdeel de champignons over de sneetjes brood en bestrooi met de peterselie. Verwijder de korst van de kaas en leg op elk sneetje brood een sneetje kaas.
-
Leg de toasts op een bakplaat en zet 3 à 4 min. onder de ovengrill.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij de champignons in 4. Snipper de ui en de peterselie fijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 3 à 5 min. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Laat even uitlekken in een vergiet.
-
Verdeel de champignons over de sneetjes brood en bestrooi met de peterselie. Verwijder de korst van de kaas en leg op elk sneetje brood een sneetje kaas.
-
Leg de toasts op een bakplaat en zet 3 à 4 min. onder de ovengrill.