Toast champignon met gratin van abdijkaas
Toast champignon met gratin van abdijkaas

Toast champignon met gratin van abdijkaas

25 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 350 kcal
Energie 1464 kj
Vet 19.8 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraat 22.6 g
Suiker 4.3 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 19 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.

    Snij de champignons in 4. Snipper de ui en de peterselie fijn.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 3 à 5 min. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Laat even uitlekken in een vergiet.

  3. Verdeel de champignons over de sneetjes brood en bestrooi met de peterselie. Verwijder de korst van de kaas en leg op elk sneetje brood een sneetje kaas.

  4. Leg de toasts op een bakplaat en zet 3 à 4 min. onder de ovengrill.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.

    Snij de champignons in 4. Snipper de ui en de peterselie fijn.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 3 à 5 min. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Laat even uitlekken in een vergiet.

  3. Verdeel de champignons over de sneetjes brood en bestrooi met de peterselie. Verwijder de korst van de kaas en leg op elk sneetje brood een sneetje kaas.

  4. Leg de toasts op een bakplaat en zet 3 à 4 min. onder de ovengrill.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 350 kcal
Energie 1464 kj
Vet 19.8 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraat 22.6 g
Suiker 4.3 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 19 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g

Bekijk het recept digitaal