- Bewaar

- Bewaar
Toast met verse kaas en gekarameliseerde venkel
Onze drankensuggesties
Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili Bier Boon Gueuze à l'Ancienne Geuze
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de venkels in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Hou het venkelgroen apart voor de afwerking.
-
Smelt de boter in een pan. Bak de venkelkwarten 3 min. aan elke kant.
-
Pers 2 el limoensap per 4 personen en giet met de honing en de sojasaus bij de venkel. Stoof nog 8 min. en draai de venkel regelmatig om. Kruid met de piment d’espelette en zwarte peper.
-
Snij het zuurdesemstokbrood in schuine sneetjes en besprenkel met de olijfolie. Leg op een ovenrooster en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Snipper het venkelgroen fijn.
-
Besmeer de sneetjes zuurdesemstokbrood met de verse kaas en verdeel er de venkelkwarten over. Bestrooi met fleur de sel, de pijnboompitten en het venkelgroen.
Onze drankensuggesties
Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili Bier Boon Gueuze à l'Ancienne Geuze
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de venkels in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Hou het venkelgroen apart voor de afwerking.
-
Smelt de boter in een pan. Bak de venkelkwarten 3 min. aan elke kant.
-
Pers 2 el limoensap per 4 personen en giet met de honing en de sojasaus bij de venkel. Stoof nog 8 min. en draai de venkel regelmatig om. Kruid met de piment d’espelette en zwarte peper.
-
Snij het zuurdesemstokbrood in schuine sneetjes en besprenkel met de olijfolie. Leg op een ovenrooster en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Snipper het venkelgroen fijn.
-
Besmeer de sneetjes zuurdesemstokbrood met de verse kaas en verdeel er de venkelkwarten over. Bestrooi met fleur de sel, de pijnboompitten en het venkelgroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili Bier Boon Gueuze à l'Ancienne Geuze