- Bewaar

- Bewaar
Tomaat-mozzarella met zalm en pijnboompitjes
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia Italië Wijn Schitterende geelgroene kleur en in de neus geuren van exotisch fruit, bloemen en room. Sappig en rond in de mond. Krachtig en evenwichtig, met een vrij lange afdronk. Wijn Luna di Monte D.O.C. Valdichiana Bianco San Luciano - Italië Wijn Frisse en nerveuze droge witte wijn. Kruiden en citrusvruchten vullen de neus. De smaak is gul, rond en intens. Klassewijn: verkrijgbaar na reservatie.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tomaten in fijne schijfjes.
-
Snij de gerookte zalm in stukken ter grootte van een schijfje tomaat.
-
Snij de mozzarella in dunne plakjes.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Pluk de grootste blaadjes van het basilicumplantje.
-
Snij de dille in plukjes.
-
Snij de citroen in partjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de ingrediënten in een cirkel en dakpansgewijs over de borden: afwisselend een schijfje tomaat, een blaadje basilicum, een plakje mozzarella, een plakje zalm, een plukje dille (zorg ervoor dat de verse kruiden wat uitsteken en zichtbaar zijn).
-
Besprenkel elk bord met 1 eetl. olijfolie en maal er peper en zout over. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en garneer met een partje citroen.
-
Afwerking:
-
Geef er eventueel een stukje ciabatta of focaccia bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia Italië Wijn Schitterende geelgroene kleur en in de neus geuren van exotisch fruit, bloemen en room. Sappig en rond in de mond. Krachtig en evenwichtig, met een vrij lange afdronk. Wijn Luna di Monte D.O.C. Valdichiana Bianco San Luciano - Italië Wijn Frisse en nerveuze droge witte wijn. Kruiden en citrusvruchten vullen de neus. De smaak is gul, rond en intens. Klassewijn: verkrijgbaar na reservatie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tomaten in fijne schijfjes.
-
Snij de gerookte zalm in stukken ter grootte van een schijfje tomaat.
-
Snij de mozzarella in dunne plakjes.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Pluk de grootste blaadjes van het basilicumplantje.
-
Snij de dille in plukjes.
-
Snij de citroen in partjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de ingrediënten in een cirkel en dakpansgewijs over de borden: afwisselend een schijfje tomaat, een blaadje basilicum, een plakje mozzarella, een plakje zalm, een plukje dille (zorg ervoor dat de verse kruiden wat uitsteken en zichtbaar zijn).
-
Besprenkel elk bord met 1 eetl. olijfolie en maal er peper en zout over. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en garneer met een partje citroen.
-
Afwerking:
-
Geef er eventueel een stukje ciabatta of focaccia bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia Italië Wijn Schitterende geelgroene kleur en in de neus geuren van exotisch fruit, bloemen en room. Sappig en rond in de mond. Krachtig en evenwichtig, met een vrij lange afdronk. Wijn Luna di Monte D.O.C. Valdichiana Bianco San Luciano - Italië Wijn Frisse en nerveuze droge witte wijn. Kruiden en citrusvruchten vullen de neus. De smaak is gul, rond en intens. Klassewijn: verkrijgbaar na reservatie.