- Bewaar

- Bewaar
Tomatencarpaccio met geroosterde lente-uitjes, tomaatjes en burrata
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond trappistenbier Wijn Korta ‘Triangle’ Curicó Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de tomaten in dunne plakken en verdeel over 4 borden.
-
Snij het uiteinde van de lente-uitjes en snij in de lengte in 2. Snij de snoeptomaten in 2.
-
Verdeel de lente-uitjes en de snoeptomaten over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper, fleur de sel en de Italiaanse kruiden. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven. Zet ook het BBQ-brood in de oven (baktijd: zie verpakking).
-
Maak intussen de basilicumolie: pluk de blaadjes basilicum en doe samen met de olijfolie met knoflook en de Salad Mix in een hoge maatbeker. Mix fijn.
-
Verdeel de geroosterde groenten over de carpaccio. Laat de burrata uitlekken en leg in het midden van elk bord. Werk af met de basilicumolie, peper en fleur de sel.
Is uw burrata niet vegetarisch? Vervang hem dan door een bol mozzarella.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond trappistenbier Wijn Korta ‘Triangle’ Curicó Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de tomaten in dunne plakken en verdeel over 4 borden.
-
Snij het uiteinde van de lente-uitjes en snij in de lengte in 2. Snij de snoeptomaten in 2.
-
Verdeel de lente-uitjes en de snoeptomaten over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper, fleur de sel en de Italiaanse kruiden. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven. Zet ook het BBQ-brood in de oven (baktijd: zie verpakking).
-
Maak intussen de basilicumolie: pluk de blaadjes basilicum en doe samen met de olijfolie met knoflook en de Salad Mix in een hoge maatbeker. Mix fijn.
-
Verdeel de geroosterde groenten over de carpaccio. Laat de burrata uitlekken en leg in het midden van elk bord. Werk af met de basilicumolie, peper en fleur de sel.
Is uw burrata niet vegetarisch? Vervang hem dan door een bol mozzarella.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond trappistenbier Wijn Korta ‘Triangle’ Curicó Valley - Chili