Tomatencarpaccio met geroosterde lente-uitjes, tomaatjes en burrata
Tomatencarpaccio met geroosterde lente-uitjes, tomaatjes en burrata

Tomatencarpaccio met geroosterde lente-uitjes, tomaatjes en burrata

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 3176 kj
Energie 759 kcal
Vet 53.6 g
Verzadigd vet 25.6 g
Koolhydraat 45.1 g
Suiker 12 g
Vezel 6.1 g
Eiwit 20 g
Zout 1.9 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij de tomaten in dunne plakken en verdeel over 4 borden.

  4. Snij het uiteinde van de lente-uitjes en snij in de lengte in 2. Snij de snoeptomaten in 2.

  5. Verdeel de lente-uitjes en de snoeptomaten over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper, fleur de sel en de Italiaanse kruiden. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven. Zet ook het BBQ-brood in de oven (baktijd: zie verpakking).

  6. Maak intussen de basilicumolie: pluk de blaadjes basilicum en doe samen met de olijfolie met knoflook en de Salad Mix in een hoge maatbeker. Mix fijn.

  7. Verdeel de geroosterde groenten over de carpaccio. Laat de burrata uitlekken en leg in het midden van elk bord. Werk af met de basilicumolie, peper en fleur de sel.

Tip

Is uw burrata niet vegetarisch? Vervang hem dan door een bol mozzarella.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij de tomaten in dunne plakken en verdeel over 4 borden.

  4. Snij het uiteinde van de lente-uitjes en snij in de lengte in 2. Snij de snoeptomaten in 2.

  5. Verdeel de lente-uitjes en de snoeptomaten over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper, fleur de sel en de Italiaanse kruiden. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven. Zet ook het BBQ-brood in de oven (baktijd: zie verpakking).

  6. Maak intussen de basilicumolie: pluk de blaadjes basilicum en doe samen met de olijfolie met knoflook en de Salad Mix in een hoge maatbeker. Mix fijn.

  7. Verdeel de geroosterde groenten over de carpaccio. Laat de burrata uitlekken en leg in het midden van elk bord. Werk af met de basilicumolie, peper en fleur de sel.

Tip

Is uw burrata niet vegetarisch? Vervang hem dan door een bol mozzarella.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 3176 kj
Energie 759 kcal
Vet 53.6 g
Verzadigd vet 25.6 g
Koolhydraat 45.1 g
Suiker 12 g
Vezel 6.1 g
Eiwit 20 g
Zout 1.9 g
natrium 0.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Chimay Goud Blond trappistenbier Wijn Korta ‘Triangle’ Curicó Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal