- Bewaar

- Bewaar
Tomatentaart met zoete ui en duo van Italiaanse kaas
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Le Cenge Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de zoete uien in ringen van enkele mm.
-
Snij de tomaten in schijven van 1/2 cm.
-
Rasp de provolone fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de vellen filodeeg boven elkaar op een bakplaat met bakpapier. Bestrooi met het paneermeel.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de uiringen ± 5 min. zacht. Kruid met peper en zout. Verdeel de uien over het filodeeg.
-
Meng de geraspte provolone onder de ricotta en kruid met peper en zout. Verdeel over de uien en schik er de schijven tomaat naast elkaar op. Leg er de ansjovisreepjes tussen.
-
Zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en bestrooi met de takjes oregano. Besprenkel met de olijfolie met basilicum.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Le Cenge Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de zoete uien in ringen van enkele mm.
-
Snij de tomaten in schijven van 1/2 cm.
-
Rasp de provolone fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de vellen filodeeg boven elkaar op een bakplaat met bakpapier. Bestrooi met het paneermeel.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de uiringen ± 5 min. zacht. Kruid met peper en zout. Verdeel de uien over het filodeeg.
-
Meng de geraspte provolone onder de ricotta en kruid met peper en zout. Verdeel over de uien en schik er de schijven tomaat naast elkaar op. Leg er de ansjovisreepjes tussen.
-
Zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en bestrooi met de takjes oregano. Besprenkel met de olijfolie met basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Le Cenge Veneto - Italië