- Bewaar

- Bewaar
Tong-zalmrolletjes met saffraansaus
Onze drankensuggesties
Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin Mendoza - Argentinië Deze wijn heeft een frisse fruitneus van meloen, ananas en rijpe peer. Zachte florale aanzet, dan soepel, fruitig en charmant. De lichte aciditeit houdt de wijn lekker fris.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de komkommer en snij in dobbelsteentjes.
-
Pel de tomaat, ontpit ze en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een brede kookpan en schik er de diepgevroren tong-zalmrolletjes in, naast elkaar. Voeg 1/2 blokje visbouillon toe, met 1 dl vermout en 1 dl witte wijn. Kruid met peper en zout.
-
Dek de pan af en laat gedurende 10 à 15 min. zachtjes garen. Haal de visrolletjes uit de pan en hou ze warm.
-
Zet het vuur hoger en voeg de saffraan en de room toe. Bind met wat instantsausbinder tot een lichtgebonden saus. Zeef de saus indien nodig.
-
Voor het garnituur stooft u de fijngesneden sjalot en het knoflookteentje 1 min. in de olijfolie. Voeg de stukjes komkommer toe en laat 3 min. meestoven (al roerend). Werk af met de stukjes tomatenvlees en de fijngesnipperde peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin Mendoza - Argentinië Deze wijn heeft een frisse fruitneus van meloen, ananas en rijpe peer. Zachte florale aanzet, dan soepel, fruitig en charmant. De lichte aciditeit houdt de wijn lekker fris.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de komkommer en snij in dobbelsteentjes.
-
Pel de tomaat, ontpit ze en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een brede kookpan en schik er de diepgevroren tong-zalmrolletjes in, naast elkaar. Voeg 1/2 blokje visbouillon toe, met 1 dl vermout en 1 dl witte wijn. Kruid met peper en zout.
-
Dek de pan af en laat gedurende 10 à 15 min. zachtjes garen. Haal de visrolletjes uit de pan en hou ze warm.
-
Zet het vuur hoger en voeg de saffraan en de room toe. Bind met wat instantsausbinder tot een lichtgebonden saus. Zeef de saus indien nodig.
-
Voor het garnituur stooft u de fijngesneden sjalot en het knoflookteentje 1 min. in de olijfolie. Voeg de stukjes komkommer toe en laat 3 min. meestoven (al roerend). Werk af met de stukjes tomatenvlees en de fijngesnipperde peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin Mendoza - Argentinië Deze wijn heeft een frisse fruitneus van meloen, ananas en rijpe peer. Zachte florale aanzet, dan soepel, fruitig en charmant. De lichte aciditeit houdt de wijn lekker fris.