- Bewaar

- Bewaar
Tonijn op zuiderse wijze
Onze drankensuggesties
Wijn Puglia I.G.T. Verdeca-Chardonnay Masso Antico Puglia – Italië Bier La Chouffe Houblon blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de rijstmengeling in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de tomaten in partjes, de courgette in schijfjes en de uien in ringen. Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Wrijf een ovenschotel in met de helft van de olijfolie. Schik er de groenten in en kruid met peper en zout. Verdeel er het knoflook, het paneermeel, de witte wijn en de Provençaalse kruiden over. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Wrijf de tonijnsteaks in met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout. Verhit een grillpan en schroei de steaks een halve tot één minuut aan elke kant.
-
Serveer de tonijnsteaks met de ovengroenten en de rijstmengeling.
Onze drankensuggesties
Wijn Puglia I.G.T. Verdeca-Chardonnay Masso Antico Puglia – Italië Bier La Chouffe Houblon blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de rijstmengeling in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de tomaten in partjes, de courgette in schijfjes en de uien in ringen. Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Wrijf een ovenschotel in met de helft van de olijfolie. Schik er de groenten in en kruid met peper en zout. Verdeel er het knoflook, het paneermeel, de witte wijn en de Provençaalse kruiden over. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Wrijf de tonijnsteaks in met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout. Verhit een grillpan en schroei de steaks een halve tot één minuut aan elke kant.
-
Serveer de tonijnsteaks met de ovengroenten en de rijstmengeling.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Puglia I.G.T. Verdeca-Chardonnay Masso Antico Puglia – Italië Bier La Chouffe Houblon blond bier