- Bewaar

- Bewaar
Tonijnsteak en gnocchi met pesto en spinazie
Onze drankensuggesties
Wijn By Barthès ‘Prestige’ rosé A.O.P. Bandol Bier Fourchette Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de ui fijn en pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een hoge braadpan en bak de gnocchi 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1/3 van de olijfolie in dezelfde pan en bak de ui glazig. Roer er de pesto onder en overgiet met de room. Laat 5 min. koken.
-
Roer er de diepgevroren erwten, de spinazie en het citroensap onder. Kruid met peper en zout. Laat de spinazie 5 min. slinken.
-
Roer er de gnocchi en de basilicum onder.
-
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de tonijnsteaks 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn By Barthès ‘Prestige’ rosé A.O.P. Bandol Bier Fourchette Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de ui fijn en pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een hoge braadpan en bak de gnocchi 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1/3 van de olijfolie in dezelfde pan en bak de ui glazig. Roer er de pesto onder en overgiet met de room. Laat 5 min. koken.
-
Roer er de diepgevroren erwten, de spinazie en het citroensap onder. Kruid met peper en zout. Laat de spinazie 5 min. slinken.
-
Roer er de gnocchi en de basilicum onder.
-
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de tonijnsteaks 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn By Barthès ‘Prestige’ rosé A.O.P. Bandol Bier Fourchette Sterk blond bier