- Bewaar

- Bewaar
Tortellini met dragonsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Chardonnay Semillon Australië Wijn Stralende droge witte wijn uit Zuidoost-Australië, met een boeket van exotische vruchten en een fruitige smaak. Koel serveren. Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier Wijn Wijn gemaakt met druiven uit de biodynamische teelt. Robijnrode kleur en aroma's van laurier en kruidnagel. In de mond fruitig, soepel en kruidig met chocoladefinale.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijker als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water), verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Laat de maïskorrels uitlekken. Snij de sjalot fijn.
-
Verwijder het steeltje van de champignons en snij de hoedjes in vier.
-
Laat de boter smelten in een ruime kookpan. Voeg het fijngesneden sjalotje toe en laat eventjes stoven, zonder te kleuren. Voeg de champignons toe en laat gedurende 5 min. op een matig vuur stoven. Kruid met peper en zout.
-
Meng er de room en 1 dl water onder. Voeg het kruidenbouillonblokje toe.
-
Roer er de tomatenblokjes, de maïskorrels en de dragon onder. Breng aan de kook en laat 5 min. inkoken tot een lichtgebonden saus.
-
Kook ondertussen de tortellini gaar in 5 L lichtgezouten water gedurende 4 à 5 min. Giet af en laat uitlekken.
-
Schep de gaargekookte tortellini voorzichtig onder de hete saus en verdeel over de borden. Strooi er geraspte parmezaan over en dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Chardonnay Semillon Australië Wijn Stralende droge witte wijn uit Zuidoost-Australië, met een boeket van exotische vruchten en een fruitige smaak. Koel serveren. Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier Wijn Wijn gemaakt met druiven uit de biodynamische teelt. Robijnrode kleur en aroma's van laurier en kruidnagel. In de mond fruitig, soepel en kruidig met chocoladefinale.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijker als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water), verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Laat de maïskorrels uitlekken. Snij de sjalot fijn.
-
Verwijder het steeltje van de champignons en snij de hoedjes in vier.
-
Laat de boter smelten in een ruime kookpan. Voeg het fijngesneden sjalotje toe en laat eventjes stoven, zonder te kleuren. Voeg de champignons toe en laat gedurende 5 min. op een matig vuur stoven. Kruid met peper en zout.
-
Meng er de room en 1 dl water onder. Voeg het kruidenbouillonblokje toe.
-
Roer er de tomatenblokjes, de maïskorrels en de dragon onder. Breng aan de kook en laat 5 min. inkoken tot een lichtgebonden saus.
-
Kook ondertussen de tortellini gaar in 5 L lichtgezouten water gedurende 4 à 5 min. Giet af en laat uitlekken.
-
Schep de gaargekookte tortellini voorzichtig onder de hete saus en verdeel over de borden. Strooi er geraspte parmezaan over en dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Chardonnay Semillon Australië Wijn Stralende droge witte wijn uit Zuidoost-Australië, met een boeket van exotische vruchten en een fruitige smaak. Koel serveren. Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier Wijn Wijn gemaakt met druiven uit de biodynamische teelt. Robijnrode kleur en aroma's van laurier en kruidnagel. In de mond fruitig, soepel en kruidig met chocoladefinale.