- Bewaar

- Bewaar
Tortellini prosciutto met champignons
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Monferrato D.O.C. Dolcetto Castello del Poggio Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Plet het knoflook met de platte kant van een groot mes.
-
Klop de eieren los en meng met de geraspte kaas, zwarte peper en zout.
-
Hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de champignons 2 à 3 min. goudbruin op een hoog vuur.
-
Voeg op het einde het geplette knoflook en de grofgehakte peterselie toe.
-
Kook ondertussen de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg meteen toe aan de champignons. Neem van het vuur en overgiet met het eiermengsel. Meng alles goed onder elkaar.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Monferrato D.O.C. Dolcetto Castello del Poggio Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Plet het knoflook met de platte kant van een groot mes.
-
Klop de eieren los en meng met de geraspte kaas, zwarte peper en zout.
-
Hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de champignons 2 à 3 min. goudbruin op een hoog vuur.
-
Voeg op het einde het geplette knoflook en de grofgehakte peterselie toe.
-
Kook ondertussen de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg meteen toe aan de champignons. Neem van het vuur en overgiet met het eiermengsel. Meng alles goed onder elkaar.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Monferrato D.O.C. Dolcetto Castello del Poggio Piemonte - Italië