Trio van bruschetta's vlees-vis-veggie
Trio van bruschetta's vlees-vis-veggie

Trio van bruschetta's vlees-vis-veggie

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Bevochtig de stokbroden met water en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Snij elk stokbrood in 10 gelijke sneetjes.

  4. Voor de bruschetta's met vlees: verdeel de vleessalade over 10 sneetjes brood. Hak de augurken fijn en prak het hardgekookte ei fijn met een vork. Strooi over de bruschetta's.

  5. Voor de bruschetta's met vis: besmeer 10 sneetjes stokbrood met de tonijnsalade. Snij de antipastimix fijn en verdeel samen met de preischeuten over het brood.

  6. Voor de veggiebruchetta's: besmeer 10 sneetjes stokbrood met de zoeteaardappeldip. Snij met een dunschiller een 20-tal brede linten van de ongeschilde komkommers. Kruid met de Italiaanse kruidenmix en verdeel er de schapenkaas over. Rol de linten op en verdeel over de sneetjes stokbrood.

Tip

Voedingswaarde per persoon voor de bruschetta met vlees (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 179 kcal Vetten 8,7 g (waarvan) verzadigde vetten 2,9 g Koolhydraten 17,4 g (waarvan) suikers 1,3 g Vezels 1,3 g Eiwitte 7,1 g Zout 1,2 g Voedingswaarde per persoon voor de bruschetta met vis (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 207 kcal Vetten 11,2 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,0 g Koolhydraten 18,9 g (warvan) suikers 4,1 g Vezels 2,9 g Eiwitten 6,1 g Zout 1,1 g Voedingswaarde per persoon voor de vegetarische bruschetta (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 155 kcal Vetten 6,2 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,1 g Koolhydraten 18,9 g (waarvan) suikers 3,0 g Vezels 1,4 g Eiwitten 5,1 g Zout 0,7 g

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Bevochtig de stokbroden met water en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Snij elk stokbrood in 10 gelijke sneetjes.

  4. Voor de bruschetta's met vlees: verdeel de vleessalade over 10 sneetjes brood. Hak de augurken fijn en prak het hardgekookte ei fijn met een vork. Strooi over de bruschetta's.

  5. Voor de bruschetta's met vis: besmeer 10 sneetjes stokbrood met de tonijnsalade. Snij de antipastimix fijn en verdeel samen met de preischeuten over het brood.

  6. Voor de veggiebruchetta's: besmeer 10 sneetjes stokbrood met de zoeteaardappeldip. Snij met een dunschiller een 20-tal brede linten van de ongeschilde komkommers. Kruid met de Italiaanse kruidenmix en verdeel er de schapenkaas over. Rol de linten op en verdeel over de sneetjes stokbrood.

Tip

Voedingswaarde per persoon voor de bruschetta met vlees (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 179 kcal Vetten 8,7 g (waarvan) verzadigde vetten 2,9 g Koolhydraten 17,4 g (waarvan) suikers 1,3 g Vezels 1,3 g Eiwitte 7,1 g Zout 1,2 g Voedingswaarde per persoon voor de bruschetta met vis (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 207 kcal Vetten 11,2 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,0 g Koolhydraten 18,9 g (warvan) suikers 4,1 g Vezels 2,9 g Eiwitten 6,1 g Zout 1,1 g Voedingswaarde per persoon voor de vegetarische bruschetta (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 155 kcal Vetten 6,2 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,1 g Koolhydraten 18,9 g (waarvan) suikers 3,0 g Vezels 1,4 g Eiwitten 5,1 g Zout 0,7 g

Bekijk het recept digitaal