Tropische kokoscrumble
Tropische kokoscrumble

Tropische kokoscrumble

1 u. 5 min.
Dessert
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 509 kcal
Vet 32.7 g
Koolhydraat 44.8 g
Eiwit 4.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de halve ananas in schijven van ± 1 cm dik. Verwijder de schil en de harde kern. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  3. Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

  4. Snij de boter in kleine blokjes en plaats in de koelkast tot gebruik.

  5. Bereiding:
  6. Doe het fruit in een brede ovenschotel. Voeg de bruine rum en 2 eetl. rietsuiker toe. Roer alles goed door elkaar.

  7. Meng de boter, 75 g rietsuiker, de bloem en de gemalen kokosnoot goed door elkaar met de handen, tot u een korrelig deeg krijgt. Doe dit snel, zodat de boter de tijd niet krijgt om volledig te smelten.

  8. Verdeel deze crumble over het fruit.

  9. Schuif de ovenschotel 45 min. in een op 175 °C voorverwarmde oven.

  10. Afwerking:
  11. Serveer lauw met vanille-ijs.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de halve ananas in schijven van ± 1 cm dik. Verwijder de schil en de harde kern. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  3. Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

  4. Snij de boter in kleine blokjes en plaats in de koelkast tot gebruik.

  5. Bereiding:
  6. Doe het fruit in een brede ovenschotel. Voeg de bruine rum en 2 eetl. rietsuiker toe. Roer alles goed door elkaar.

  7. Meng de boter, 75 g rietsuiker, de bloem en de gemalen kokosnoot goed door elkaar met de handen, tot u een korrelig deeg krijgt. Doe dit snel, zodat de boter de tijd niet krijgt om volledig te smelten.

  8. Verdeel deze crumble over het fruit.

  9. Schuif de ovenschotel 45 min. in een op 175 °C voorverwarmde oven.

  10. Afwerking:
  11. Serveer lauw met vanille-ijs.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 509 kcal
Vet 32.7 g
Koolhydraat 44.8 g
Eiwit 4.5 g

Bekijk het recept digitaal