- Bewaar

- Bewaar
Tropische kokoscrumble
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve ananas in schijven van ± 1 cm dik. Verwijder de schil en de harde kern. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de boter in kleine blokjes en plaats in de koelkast tot gebruik.
-
Bereiding:
-
Doe het fruit in een brede ovenschotel. Voeg de bruine rum en 2 eetl. rietsuiker toe. Roer alles goed door elkaar.
-
Meng de boter, 75 g rietsuiker, de bloem en de gemalen kokosnoot goed door elkaar met de handen, tot u een korrelig deeg krijgt. Doe dit snel, zodat de boter de tijd niet krijgt om volledig te smelten.
-
Verdeel deze crumble over het fruit.
-
Schuif de ovenschotel 45 min. in een op 175 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer lauw met vanille-ijs.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve ananas in schijven van ± 1 cm dik. Verwijder de schil en de harde kern. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de boter in kleine blokjes en plaats in de koelkast tot gebruik.
-
Bereiding:
-
Doe het fruit in een brede ovenschotel. Voeg de bruine rum en 2 eetl. rietsuiker toe. Roer alles goed door elkaar.
-
Meng de boter, 75 g rietsuiker, de bloem en de gemalen kokosnoot goed door elkaar met de handen, tot u een korrelig deeg krijgt. Doe dit snel, zodat de boter de tijd niet krijgt om volledig te smelten.
-
Verdeel deze crumble over het fruit.
-
Schuif de ovenschotel 45 min. in een op 175 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer lauw met vanille-ijs.