- Bewaar

- Bewaar
Turks brood met omelet van champignon en feta
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Pilsner Pils Wijn Groot Genoegen Colombard-Chardonnay Western Cape Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui, het bieslook en het knoflook fijn.
-
Klop de eieren los met een vork en roer er het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak het Turks brood af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen de olijfolie in een grote braadpan (met ongeveer dezelfde diameter als het Turks brood). Bak de champignons, de ui en het knoflook 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet met de losgeklopte eieren, roer alles goed onder elkaar en laat op een zacht vuur stollen tot een omelet.
-
Snij het Turks brood in de lengte in 2 cirkels en schuif de omelet uit de pan op de onderste helft. Verdeel er de rucola over en verkruimel er de feta over.
-
Dek af met de bovenste helft van het brood en snij in 4 gelijke punten.
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Pilsner Pils Wijn Groot Genoegen Colombard-Chardonnay Western Cape Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui, het bieslook en het knoflook fijn.
-
Klop de eieren los met een vork en roer er het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak het Turks brood af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen de olijfolie in een grote braadpan (met ongeveer dezelfde diameter als het Turks brood). Bak de champignons, de ui en het knoflook 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet met de losgeklopte eieren, roer alles goed onder elkaar en laat op een zacht vuur stollen tot een omelet.
-
Snij het Turks brood in de lengte in 2 cirkels en schuif de omelet uit de pan op de onderste helft. Verdeel er de rucola over en verkruimel er de feta over.
-
Dek af met de bovenste helft van het brood en snij in 4 gelijke punten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Pilsner Pils Wijn Groot Genoegen Colombard-Chardonnay Western Cape Zuid-Afrika