- Bewaar
- Bewaar
Turks broodje met scampibrochette en tropisch ananasslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min.)
-
Snij de puntpaprika's in ringen en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Verwijder eventueel de pitjes uit het rode pepertje, snij in de lengte in 2 en snipper fijn. Schil de ananas, verwijder de harde kern en snij in stukjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Hak de pistachenoten grof. Snij de courgette in de lengte in plakken en snij daarna in staafjes.
-
Snij de Turkse broodjes in sneetjes van 1,5 cm dik. Besprenkel ze met 1 eetl. olijfolie.
-
Pluk de blaadjes koriander. Snij de limoen in 2, snij er 4 schijfjes van en pers de rest uit.
-
Verhit de rijstolie in de wok, roerbak de paprika, de courgette, het rode pepertje en de ananas 2 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok en laat lichtjes afkoelen.
-
Doe de spinazie in een serveerschaal samen met de gewokte groenten, de koriander, 1 eetl. olijfolie en het limoensap. Kruid met peper en zout en meng alles door elkaar.
-
Bereiding:
-
Bak de scampibrochettes 2 min. langs elke kant en de sneetjes Turks brood 1 min. langs elke kant op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Werk de salade af met de pistachenootjes en de lenteuitjes.
-
Serveer met de scampibrochettes, een schijfje limoen en de geroosterde sneetjes Turks brood.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min.)
-
Snij de puntpaprika's in ringen en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Verwijder eventueel de pitjes uit het rode pepertje, snij in de lengte in 2 en snipper fijn. Schil de ananas, verwijder de harde kern en snij in stukjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Hak de pistachenoten grof. Snij de courgette in de lengte in plakken en snij daarna in staafjes.
-
Snij de Turkse broodjes in sneetjes van 1,5 cm dik. Besprenkel ze met 1 eetl. olijfolie.
-
Pluk de blaadjes koriander. Snij de limoen in 2, snij er 4 schijfjes van en pers de rest uit.
-
Verhit de rijstolie in de wok, roerbak de paprika, de courgette, het rode pepertje en de ananas 2 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok en laat lichtjes afkoelen.
-
Doe de spinazie in een serveerschaal samen met de gewokte groenten, de koriander, 1 eetl. olijfolie en het limoensap. Kruid met peper en zout en meng alles door elkaar.
-
Bereiding:
-
Bak de scampibrochettes 2 min. langs elke kant en de sneetjes Turks brood 1 min. langs elke kant op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Werk de salade af met de pistachenootjes en de lenteuitjes.
-
Serveer met de scampibrochettes, een schijfje limoen en de geroosterde sneetjes Turks brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc