- Bewaar

- Bewaar
Uientaart met gerookte ham
Onze drankensuggesties
Wijn * Côte de Beaune-Villages A.O.P. - Albert Bichot Wijn * Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Maipo Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + 30 min. rust)
-
Verhit de melk in een steelpannetje en laat er de suiker in smelten. Neem van het vuur en verkruimel er de gist over. Roer goed tot de gist volledig is opgelost.
-
Giet de gesuikerde melk en de olie bij de bloem en roer alles goed door elkaar. Kruid met het zout.
-
Laat het deeg 30 min. rusten op kamertemperatuur.
-
Rol het deeg uit tot een groot vierkant en leg het op een bakplaat met bakpapier. Vouw de rand 1 cm naar binnen.
-
Snij de 2 soorten uien in gelijke stukjes en snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de stukjes ui ± 15 min. Voeg de laatste 5 min. de lente-uitjes toe.
-
Verdeel het uienmengsel over het deeg.
-
Klop de eieren los samen met de room en breng op smaak met peper en zout. Giet over de uien.
-
Snij de ham in fijne reepjes en strooi over de taart.
-
Bak 30 à 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Snij de taart in partjes en serveer met een groen slaatje.
Onze drankensuggesties
Wijn * Côte de Beaune-Villages A.O.P. - Albert Bichot Wijn * Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Maipo Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + 30 min. rust)
-
Verhit de melk in een steelpannetje en laat er de suiker in smelten. Neem van het vuur en verkruimel er de gist over. Roer goed tot de gist volledig is opgelost.
-
Giet de gesuikerde melk en de olie bij de bloem en roer alles goed door elkaar. Kruid met het zout.
-
Laat het deeg 30 min. rusten op kamertemperatuur.
-
Rol het deeg uit tot een groot vierkant en leg het op een bakplaat met bakpapier. Vouw de rand 1 cm naar binnen.
-
Snij de 2 soorten uien in gelijke stukjes en snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de stukjes ui ± 15 min. Voeg de laatste 5 min. de lente-uitjes toe.
-
Verdeel het uienmengsel over het deeg.
-
Klop de eieren los samen met de room en breng op smaak met peper en zout. Giet over de uien.
-
Snij de ham in fijne reepjes en strooi over de taart.
-
Bak 30 à 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Snij de taart in partjes en serveer met een groen slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn * Côte de Beaune-Villages A.O.P. - Albert Bichot Wijn * Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Maipo Valley - Chili