- Bewaar

- Bewaar
Varkensenvelopje met ricotta en tomaten
Onze drankensuggesties
Bier Palm Royal Wijn Les Hauts Rocs `Terra Vitis' | A.O.P. Côtes du Rhône Villages Salento I.G.T. Primitivo | Piana del Sole | Puglia | Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bedek dikkere varkensescalopes met vershoudfolie en maak ze platter met een deegrol.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Pel de tomaat (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in heet water), verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes.
-
Snipper de peterselie fijn (u hebt 4 eetl. nodig).
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de varkensescalopes één voor één 1 min. goudbruin aan 1 kant. Haal uit de pan.
-
Doe de rest van de olijfolie in de pan en roerbak de champignonschijfjes 5 min. Voeg indien nodig nog wat olijfolie toe. Breng op smaak met peper, zout en enkele druppels tabasco. Zet opzij.
-
Leg de varkensescalopes met de gebakken kant op een bord. Besmeer de ongebakken kant telkens met 1 eetl. ricotta. Verdeel er de blokjes tomaat en de fijngesnipperde peterselie over. Breng op smaak met de Provençaalse kruidenmix en peper. Vouw de gevulde varkensescalopes dicht of rol op. Steek vast met cocktailprikkers of bind vast met keukengaren.
-
Leg de varkensenvelopjes opnieuw in de pan bij de champignons en zet koel weg.
-
Laat de varkensenvelopjes en de champignons 10 à 15 min. afgedekt stoven in de pan op een zacht vuur. Voeg eventueel wat water toe als de champignons te snel bakken.
-
Afwerking:
-
Geef er een gevulde aardappel of gebakken krielaardappelen bij.
Onze drankensuggesties
Bier Palm Royal Wijn Les Hauts Rocs `Terra Vitis' | A.O.P. Côtes du Rhône Villages Salento I.G.T. Primitivo | Piana del Sole | Puglia | Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bedek dikkere varkensescalopes met vershoudfolie en maak ze platter met een deegrol.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Pel de tomaat (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in heet water), verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes.
-
Snipper de peterselie fijn (u hebt 4 eetl. nodig).
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de varkensescalopes één voor één 1 min. goudbruin aan 1 kant. Haal uit de pan.
-
Doe de rest van de olijfolie in de pan en roerbak de champignonschijfjes 5 min. Voeg indien nodig nog wat olijfolie toe. Breng op smaak met peper, zout en enkele druppels tabasco. Zet opzij.
-
Leg de varkensescalopes met de gebakken kant op een bord. Besmeer de ongebakken kant telkens met 1 eetl. ricotta. Verdeel er de blokjes tomaat en de fijngesnipperde peterselie over. Breng op smaak met de Provençaalse kruidenmix en peper. Vouw de gevulde varkensescalopes dicht of rol op. Steek vast met cocktailprikkers of bind vast met keukengaren.
-
Leg de varkensenvelopjes opnieuw in de pan bij de champignons en zet koel weg.
-
Laat de varkensenvelopjes en de champignons 10 à 15 min. afgedekt stoven in de pan op een zacht vuur. Voeg eventueel wat water toe als de champignons te snel bakken.
-
Afwerking:
-
Geef er een gevulde aardappel of gebakken krielaardappelen bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Palm Royal Wijn Les Hauts Rocs `Terra Vitis' | A.O.P. Côtes du Rhône Villages Salento I.G.T. Primitivo | Piana del Sole | Puglia | Italië