- Bewaar

- Bewaar
Varkenshaasje met ovenkrieltjes en erwten-artisjoksalade
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Reserva Rio de Los Andes D.O. Valle de Colchagua - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Snipper het knoflook
-
Hak de lente-uitjes en de dille fijn.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water en snij in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de krieltjes over een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de boter in en pan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin.
-
Meng het paneermeel met het knoflook, 1 eetl. mosterd en de pistachenoten. Verdeel over het varkenshaasje en leg in de ovenschaal tussen de krieltjes. Bak nog 20 min. op 180 °C.
-
Haal het varkenshaasje uit de ovenschaal en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie. Laat de krieltjes nog 10 min. verder garen in de oven.
-
Maak intussen de dressing: meng de yoghurt met de honing, 1 eetl. mosterd, de dille, peper en zout.
-
Kook de diepgevroren erwten 4 à 5 min. onafgedekt in water. Giet af en spoel onder koud water. Meng onder de veldsla, de lente-uitjes en de artisjokharten.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in sneetjes en geef er de krieltjes, de salade en de dressing bij.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Reserva Rio de Los Andes D.O. Valle de Colchagua - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Snipper het knoflook
-
Hak de lente-uitjes en de dille fijn.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water en snij in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de krieltjes over een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de boter in en pan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin.
-
Meng het paneermeel met het knoflook, 1 eetl. mosterd en de pistachenoten. Verdeel over het varkenshaasje en leg in de ovenschaal tussen de krieltjes. Bak nog 20 min. op 180 °C.
-
Haal het varkenshaasje uit de ovenschaal en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie. Laat de krieltjes nog 10 min. verder garen in de oven.
-
Maak intussen de dressing: meng de yoghurt met de honing, 1 eetl. mosterd, de dille, peper en zout.
-
Kook de diepgevroren erwten 4 à 5 min. onafgedekt in water. Giet af en spoel onder koud water. Meng onder de veldsla, de lente-uitjes en de artisjokharten.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in sneetjes en geef er de krieltjes, de salade en de dressing bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Reserva Rio de Los Andes D.O. Valle de Colchagua - Chili