- Bewaar

- Bewaar
Varkenshaasje met tagliatelle en courgettes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Bourgogne Gamay A.O.P. Gamay Noir La Burgondie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij daarna in halvemaantjes.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkenshaasjes aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Verlaag het vuur en bak nog ± 15 min.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de lente-uitjes 1 min. Voeg de courgettes toe en stoof 5 min. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout. Voeg 1 dl water toe en laat 5 min. sudderen.
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pasta onder de courgettes. Voeg de rucola en de halve kerstomaten toe. Bestrooi met de parmezaanschilfers.
-
Afwerking:
-
Snij de varkenshaasjes in schuine sneetjes en serveer met de tagliatelle.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g ongeschilde courgette in blokjes. 2 Kook of stoom de courgette samen met 30 g verse tagliatelle en 20 g varkenshaasje 15 min. gaar. Giet af. 3 Voeg 2 blaadjes rucola en 1 koffiel. plantaardige olie toe. Mix fijn.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Bourgogne Gamay A.O.P. Gamay Noir La Burgondie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij daarna in halvemaantjes.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkenshaasjes aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Verlaag het vuur en bak nog ± 15 min.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de lente-uitjes 1 min. Voeg de courgettes toe en stoof 5 min. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout. Voeg 1 dl water toe en laat 5 min. sudderen.
-
Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de pasta onder de courgettes. Voeg de rucola en de halve kerstomaten toe. Bestrooi met de parmezaanschilfers.
-
Afwerking:
-
Snij de varkenshaasjes in schuine sneetjes en serveer met de tagliatelle.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g ongeschilde courgette in blokjes. 2 Kook of stoom de courgette samen met 30 g verse tagliatelle en 20 g varkenshaasje 15 min. gaar. Giet af. 3 Voeg 2 blaadjes rucola en 1 koffiel. plantaardige olie toe. Mix fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Bourgogne Gamay A.O.P. Gamay Noir La Burgondie