Varkenskotelet met sesamsla en rijst
Varkenskotelet met sesamsla en rijst

Varkenskotelet met sesamsla en rijst

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 704 kcal
Vet 32.7 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraat 55.9 g
Suiker 5.9 g
Vezel 5 g
Eiwit 44.2 g
Zout 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Snipper de uien fijn en snij de sla grof.

  5. Haal de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes.

  6. Bereiding:
  7. Smelt de boter in een pan en bak het vlees ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper.

  8. Kook ondertussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de uien en de gember glazig. Voeg de peperringetjes toe.

  10. Voeg de sla en de woksaus toe. Laat 3 min. slinken en meng er de sesamzaadjes onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Snipper de uien fijn en snij de sla grof.

  5. Haal de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes.

  6. Bereiding:
  7. Smelt de boter in een pan en bak het vlees ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper.

  8. Kook ondertussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de uien en de gember glazig. Voeg de peperringetjes toe.

  10. Voeg de sla en de woksaus toe. Laat 3 min. slinken en meng er de sesamzaadjes onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 704 kcal
Vet 32.7 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraat 55.9 g
Suiker 5.9 g
Vezel 5 g
Eiwit 44.2 g
Zout 1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië Wijn Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië

Bekijk het recept digitaal