- Bewaar

- Bewaar
Varkenskotelet met sesamsla en rijst
Onze drankensuggesties
Bier Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië Wijn Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snipper de uien fijn en snij de sla grof.
-
Haal de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak het vlees ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper.
-
Kook ondertussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de uien en de gember glazig. Voeg de peperringetjes toe.
-
Voeg de sla en de woksaus toe. Laat 3 min. slinken en meng er de sesamzaadjes onder.
Onze drankensuggesties
Bier Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië Wijn Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snipper de uien fijn en snij de sla grof.
-
Haal de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak het vlees ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper.
-
Kook ondertussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de uien en de gember glazig. Voeg de peperringetjes toe.
-
Voeg de sla en de woksaus toe. Laat 3 min. slinken en meng er de sesamzaadjes onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië Wijn Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië