- Bewaar

- Bewaar
Varkenskotelet met winterse groentjes en Tempelier
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen en de selder in blokjes van 1 cm.
-
Schil de raapjes en snij in halvemaantjes.
-
Snipper de peterselie en de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de koteletten goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de groenten en de ui 2 à 3 min.
-
Blus de groenten met de Tempelier en schraap de braadresten los. Leg de koteletten weer in de pan en laat nog 10 min. verder garen op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer met gekookte aardappelen en bestrooi ze met de fijngesnipperde peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen en de selder in blokjes van 1 cm.
-
Schil de raapjes en snij in halvemaantjes.
-
Snipper de peterselie en de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de koteletten goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de groenten en de ui 2 à 3 min.
-
Blus de groenten met de Tempelier en schraap de braadresten los. Leg de koteletten weer in de pan en laat nog 10 min. verder garen op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer met gekookte aardappelen en bestrooi ze met de fijngesnipperde peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier