- Bewaar

- Bewaar
Varkenskotelet orloff en linguine in champignon-witloofsaus
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `L'Art des Sens' Laroche
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de sjalotten fijn en de champignons in 4.
-
Maak de witloofblaadjes los.
-
Maal de hazelnoten fijn in een blender en meng met het paneermeel, peper en zout in een diep bord.
-
Klop de eieren los met de melk.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de korstjes van de kaas. Snij de varkenskoteletten open en kruid met peper. Leg er een sneetje kaas en ham tussen.
-
Wentel het vlees eerst door de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Wentel dan door het eimengsel en tot slot door het paneermeel.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de koteletten goudbruin aan elke kant. Laat nog 10 min. verder garen in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de sjalotten.
-
Voeg de champignons en het witloof toe en laat 6 min. bakken. Giet er de room bij en laat wat inkoken. Kruid met peper, zout en piment d'espelette.
-
Meng de pasta onder de champignon witloofsaus.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `L'Art des Sens' Laroche
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de sjalotten fijn en de champignons in 4.
-
Maak de witloofblaadjes los.
-
Maal de hazelnoten fijn in een blender en meng met het paneermeel, peper en zout in een diep bord.
-
Klop de eieren los met de melk.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de korstjes van de kaas. Snij de varkenskoteletten open en kruid met peper. Leg er een sneetje kaas en ham tussen.
-
Wentel het vlees eerst door de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Wentel dan door het eimengsel en tot slot door het paneermeel.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de koteletten goudbruin aan elke kant. Laat nog 10 min. verder garen in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de sjalotten.
-
Voeg de champignons en het witloof toe en laat 6 min. bakken. Giet er de room bij en laat wat inkoken. Kruid met peper, zout en piment d'espelette.
-
Meng de pasta onder de champignon witloofsaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `L'Art des Sens' Laroche