Varkenskotelet orloff en linguine in champignon-witloofsaus
Varkenskotelet orloff en linguine in champignon-witloofsaus

Varkenskotelet orloff en linguine in champignon-witloofsaus

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1222 kcal
Vet 54.4 g
Verzadigd vet 23.6 g
Koolhydraat 105.4 g
Suiker 11.2 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 74.2 g
Zout 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de sjalotten fijn en de champignons in 4.

  2. Maak de witloofblaadjes los.

  3. Maal de hazelnoten fijn in een blender en meng met het paneermeel, peper en zout in een diep bord.

  4. Klop de eieren los met de melk.

  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Snij de korstjes van de kaas. Snij de varkenskoteletten open en kruid met peper. Leg er een sneetje kaas en ham tussen.

  7. Wentel het vlees eerst door de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Wentel dan door het eimengsel en tot slot door het paneermeel.

  8. Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de koteletten goudbruin aan elke kant. Laat nog 10 min. verder garen in de voorverwarmde oven.

  9. Kook intussen de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de sjalotten.

  11. Voeg de champignons en het witloof toe en laat 6 min. bakken. Giet er de room bij en laat wat inkoken. Kruid met peper, zout en piment d'espelette.

  12. Meng de pasta onder de champignon witloofsaus.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de sjalotten fijn en de champignons in 4.

  2. Maak de witloofblaadjes los.

  3. Maal de hazelnoten fijn in een blender en meng met het paneermeel, peper en zout in een diep bord.

  4. Klop de eieren los met de melk.

  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Snij de korstjes van de kaas. Snij de varkenskoteletten open en kruid met peper. Leg er een sneetje kaas en ham tussen.

  7. Wentel het vlees eerst door de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Wentel dan door het eimengsel en tot slot door het paneermeel.

  8. Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de koteletten goudbruin aan elke kant. Laat nog 10 min. verder garen in de voorverwarmde oven.

  9. Kook intussen de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de sjalotten.

  11. Voeg de champignons en het witloof toe en laat 6 min. bakken. Giet er de room bij en laat wat inkoken. Kruid met peper, zout en piment d'espelette.

  12. Meng de pasta onder de champignon witloofsaus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1222 kcal
Vet 54.4 g
Verzadigd vet 23.6 g
Koolhydraat 105.4 g
Suiker 11.2 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 74.2 g
Zout 2.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Mâcon-Villages A.O.P. `L'Art des Sens' Laroche

Bekijk het recept digitaal