Varkensmignonette en gnocchi met champignons en pesto
Varkensmignonette en gnocchi met champignons en pesto

Varkensmignonette en gnocchi met champignons en pesto

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 501 kcal
Vet 16.6 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 41.3 g
Suiker 4 g
Vezel 3.5 g
Eiwit 45 g
Zout 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Snij de champignons in 4 of in 6.

  5. Snij de tomaten in 2.

  6. Pluk de blaadjes van de waterkers.

  7. Rasp schilfers van de pecorino met een dunschiller.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met hoge rand en bak de gnocchi ± 15 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

  10. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de varkensmignonettes aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en bak nog 10 min. op een matig vuur.

  11. Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan van de gnocchi en bak de champignons, het knoflook en de sjalot 5 min. op een hoog vuur. Voeg de tomaten toe en laat nog 2 à 3 min. bakken. Meng er de pesto en de gnocchi onder.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de gnocchi over de borden.

  14. Werk af met de pecorino en de waterkers.

  15. Snij het vlees in sneetjes en schik ernaast.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Snij de champignons in 4 of in 6.

  5. Snij de tomaten in 2.

  6. Pluk de blaadjes van de waterkers.

  7. Rasp schilfers van de pecorino met een dunschiller.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met hoge rand en bak de gnocchi ± 15 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

  10. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de varkensmignonettes aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en bak nog 10 min. op een matig vuur.

  11. Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan van de gnocchi en bak de champignons, het knoflook en de sjalot 5 min. op een hoog vuur. Voeg de tomaten toe en laat nog 2 à 3 min. bakken. Meng er de pesto en de gnocchi onder.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de gnocchi over de borden.

  14. Werk af met de pecorino en de waterkers.

  15. Snij het vlees in sneetjes en schik ernaast.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 501 kcal
Vet 16.6 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 41.3 g
Suiker 4 g
Vezel 3.5 g
Eiwit 45 g
Zout 2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terra Solsequia Réserve Nielluccio-Sciaccarello I.G.P. Île de Beauté Corsica

Bekijk het recept digitaal