- Bewaar

- Bewaar
Varkensmignonette en gnocchi met champignons en pesto
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terra Solsequia Réserve Nielluccio-Sciaccarello I.G.P. Île de Beauté Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Snij de tomaten in 2.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Rasp schilfers van de pecorino met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met hoge rand en bak de gnocchi ± 15 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de varkensmignonettes aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en bak nog 10 min. op een matig vuur.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan van de gnocchi en bak de champignons, het knoflook en de sjalot 5 min. op een hoog vuur. Voeg de tomaten toe en laat nog 2 à 3 min. bakken. Meng er de pesto en de gnocchi onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gnocchi over de borden.
-
Werk af met de pecorino en de waterkers.
-
Snij het vlees in sneetjes en schik ernaast.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terra Solsequia Réserve Nielluccio-Sciaccarello I.G.P. Île de Beauté Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Snij de tomaten in 2.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Rasp schilfers van de pecorino met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan met hoge rand en bak de gnocchi ± 15 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de varkensmignonettes aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en bak nog 10 min. op een matig vuur.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan van de gnocchi en bak de champignons, het knoflook en de sjalot 5 min. op een hoog vuur. Voeg de tomaten toe en laat nog 2 à 3 min. bakken. Meng er de pesto en de gnocchi onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gnocchi over de borden.
-
Werk af met de pecorino en de waterkers.
-
Snij het vlees in sneetjes en schik ernaast.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terra Solsequia Réserve Nielluccio-Sciaccarello I.G.P. Île de Beauté Corsica