- Bewaar

- Bewaar
Varkensmignonnettes met geraspte wortel en pastinaak in roomsaus
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Prior Abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rasp de wortelen en de pastinaken.
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de geraspte wortel en pastinaak toe samen met het kerriepoeder en de kurkuma. Giet er de lichte room bij en laat 8 à 10 min. stoven op een zacht vuur tot de groenten gaar zijn. Kruid met zwarte peper en zout en werk af met de geroosterde sesamzaadjes.
-
Kook ondertussen de rijst 10 min. in 5 dl water. Haal van het vuur, leg er een propere handdoek over en laat nog enkele minuten stomen. Roer los met een vork.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan. Kruid de varkensmignonnettes met zwarte peper en zout en bak ze 4 à 5 min. goudbruin aan elke kant, afhankelijk van de dikte.
-
Afwerking:
-
Werk de romige groentjes af met de fijngehakte peterselie en serveer met de rijst en de varkensmignonnettes.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Prior Abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rasp de wortelen en de pastinaken.
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de geraspte wortel en pastinaak toe samen met het kerriepoeder en de kurkuma. Giet er de lichte room bij en laat 8 à 10 min. stoven op een zacht vuur tot de groenten gaar zijn. Kruid met zwarte peper en zout en werk af met de geroosterde sesamzaadjes.
-
Kook ondertussen de rijst 10 min. in 5 dl water. Haal van het vuur, leg er een propere handdoek over en laat nog enkele minuten stomen. Roer los met een vork.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan. Kruid de varkensmignonnettes met zwarte peper en zout en bak ze 4 à 5 min. goudbruin aan elke kant, afhankelijk van de dikte.
-
Afwerking:
-
Werk de romige groentjes af met de fijngehakte peterselie en serveer met de rijst en de varkensmignonnettes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Prior Abdijbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. Piana del Sole Puglia - Italië