- Bewaar

- Bewaar
Varkenssnede met prei in mosterdroomsaus en aardappelblokjes
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de prei in de lengte in 2 en vervolgens in fijne halvemaantjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de prei en het knoflook 5 min. Overgiet met de room en roer er de mosterd onder. Kruid met peper en zout en laat nog ± 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie en bak de varkenssneden goudbruin. Kruid met peper en zout. Leg ze 5 min. voor het einde van de kooktijd op de prei en laat mee garen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de braadpan van het vlees en bak de diepgevroren aardappelblokjes 5 à 10 min.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de prei in de lengte in 2 en vervolgens in fijne halvemaantjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de prei en het knoflook 5 min. Overgiet met de room en roer er de mosterd onder. Kruid met peper en zout en laat nog ± 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie en bak de varkenssneden goudbruin. Kruid met peper en zout. Leg ze 5 min. voor het einde van de kooktijd op de prei en laat mee garen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de braadpan van het vlees en bak de diepgevroren aardappelblokjes 5 à 10 min.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint Mont